Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawidroznicki - ocena nowy temat Polecam usługi w tym warsztacie
~Dawidroznicki
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 30 listopada 2025

Damian Teterycz - ocena nowy temat Gorąco polecam usługi! Wszystko wykonane ekstremalnie szybko i w znośnej...
~Damian Teterycz
-

Krystian Widlak - ocena nowy temat Jestem mega zadowolony z przeprowadzonych prac nad moim autkiem, szczerze...
~Krystian Widlak
-

Radosław Kamiński - ocena nowy temat Zgłosiłem się z problemem z drganiami przy wyższych prędkościach. U nich...
~Radosław Kamiński
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

Dawid Wojtkowiak - ocena nowy temat Miałem do zrobienia kilka rzeczy na raz hamulce, olej i drobne naprawy. W...
~Dawid Wojtkowiak
-

Zuzanna Ślązok - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona, mój samochód wygląda o niebo lepiej
~Zuzanna Ślązok
-

Zuzanna Ślązok - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona
~Zuzanna Ślązok
-

Jakub Krzemien - ocena nowy temat Przyjechałem do warsztatu z hałasującym wydechem. Mechanicy szybko znaleźli...
~Jakub Krzemien
-

Bartłomiej Gocyla - ocena nowy temat Mój samochód potrzebował kompleksowego przeglądu po zakupie z drugiej ręki. W...
~Bartłomiej Gocyla
-

Fabian Łopatka - ocena nowy temat Zostawiłem tam auto na wymianę rozrządu. To poważniejsza operacja, więc...
~Fabian Łopatka
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Julek Skoczyński - ocena nowy temat Samochód zaczął wydawać niepokojące dźwięki z okolic silnika, więc zajechałem...
~Julek Skoczyński
-

Mateusz Gluszczyk - ocena nowy temat Przyjechałem z problemem z klimatyzacją, która raz działała, a raz nie. W...
~Mateusz Gluszczyk
-

gabrielmals - ocena nowy temat Oddałem auto na przegląd przed dłuższą trasą i poprosiłem o dokładne...
~gabrielmals
-

Przemek Sajan - ocena nowy temat jakiś czas temu miałem bardzo nieprzyjemną sytuację drogową, wszystko zostało...
~Przemek Sajan
-

Michal Trzcionka - ocena nowy temat Uczciwy warsztat otrzymałem jasne informacje o kosztach i zakresie prac. Bez...
~Michal Trzcionka
-

Kamil Raczkowski - ocena nowy temat Fachowa diagnoza i szybka realizacja. AutoDobrucki w Gdyni to warsztat, do...
~Kamil Raczkowski
-

JakubSkrzymowski - ocena nowy temat Bardzo dobra obsługa klienta kontakt telefoniczny, szczegółowe informacje o...
~JakubSkrzymowski
-

Daniel Wrzochal - ocena nowy temat Mogę spokojnie polecić AutoDobrucki uczciwe podejście, profesjonalna obsługa...
~Daniel Wrzochal
-

KubaPolikowski - ocena nowy temat Wszystko sprawnie i przyjemnie! Polecam!
~KubaPolikowski
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Piotr Makowski - ocena nowy temat Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem do klienta w AutoDobrucki....
~Piotr Makowski
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry