Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof - opinia wątek zamknięty Miałem nietypowy problem związany z elektroniką samochodu, wcześniejsze...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 stycznia 2021

Wojtek - opinia wątek zamknięty Usługa wykonana sprawne. Cena przestępna. Miła i fachową obsługa.
~Wojtek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 maja 2020

tragedia wątek zamknięty nigdy więcej nie oddam tam samochodu zostawiłam u nich 5 tys i za każdym...
~Agnieszka
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 stycznia 2013

NIGDY WIĘCEJ FIMILII wątek zamknięty Przed pójsciem do nich słyszałem wiele negatywnych opini.. Pojechałem...
~klient
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 października 2013

obsluga i jakosc uslug wątek zamknięty pPosiadam firme oraz 7 samochodow. Wszystkie naprawiam w Auto-famili i jestem...
~Marcin
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 stycznia 2014

polecam wątek zamknięty W Auto-Familia stale naprawiam swoje samochody. Nie mam żadnych zastrzeżeń....
~MagnusEL
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 marca 2011

polecam wątek zamknięty robiłem mechanikę u nich kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolony, szybko i tanio
~Maciek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

polecam wątek zamknięty polecam
~Aneta
-

dodano: 22 lutego 2011

2 dni po naprawie znów to samo, OCZYWIŚCIE BEZ GWARANCJI! wątek zamknięty Odstawiliśmy samochód do naprawy( zgasł w czasie jazdy i nie odpalał) z...
~niezadowolony klient
-

dodano: 17 października 2010

Wyceny wątek zamknięty Prosta wymiana alternatora - pytam przez telefon, wycena - 40 pln....
~winc
-

dodano: 27 kwietnia 2010

Amatorzy lub partacze wątek zamknięty Odstawiłem do nich auto po uderzeniu w tył. Ponieważ była to szkoda...
~Robik
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 stycznia 2009

Partacze wątek zamknięty Nie polecam tego zakłady (dla obłąkanych) nikomu nawet wrogowi. Nic nie...
~Modorr
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

12

wątków

do góry