Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena Szybko,tanio,i najważniejsze,uczciwie.Brawo.
~Marek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 sierpnia 2024

Darek - opinia dawno nie wróciłem z warsztatu tak zadowolony - szybka, profesjonalna...
~Darek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 grudnia 2022

Mariusz Reda - opinia wątek zamknięty Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje naprawić szybę lub wymienić z czystym...
~Mariusz Reda
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 marca 2022

Marek - opinia wątek zamknięty Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wymiana szyby przedniej, Skoda Fabia...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 lipca 2021

Marek - opinia wątek zamknięty Naprawa uszkodzonej, przedniej szyby - błyskawicznie i niedrogo. Polecam!
~Marek
-

dodano: 26 marca 2021

Mini ONE - opinia wątek zamknięty Wszystko super szybki termin szybki skuteczny montaż. Fachowcy mili uprzejmi...
~Mini ONE
-

dodano: 13 lutego 2021

Karol - opinia wątek zamknięty Polecam kontakt szyba szybko wymieniona
~Karol
1

dodano: 25 października 2020

Janusz Bardzo zadowolony klient !!!!!!!! - opinia wątek zamknięty Szybko i bezproblemowo rozmowa w środę wymiana szyby tylnej w czwartek polecam
~Janusz Bardzo zadowolony klient
1

dodano: 27 listopada 2020

Marta - opinia wątek zamknięty Bardzo pomocni i profesjonalni ludzie. Przyjechałam z zepsutym mechanizmem...
~Marta
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 września 2020

Skoda yeti wymiana szyby wątek zamknięty Miałem wymienianą szybę w skodzie yeti i jestem bardzo zadowolony z ich pracy...
~Maciej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2018

Firma godna polecenia wątek zamknięty Firma pełen profesjonalizm. Usługa wykonana dokładnie i czysto. Miła atmosfera.
~Rafał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

VOLVO V40 wątek zamknięty 100% PROFESJONALIZMU!!!!!!!!!!!!! Polecam każdemu bo naprawdę warto. Wymiana...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lutego 2017

Polecam w 100% wątek zamknięty W pełni profesjonalna firma, ceny odpowiednie do jakości, a nawet trochę za...
~Przemek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 października 2016

Wymiana szyby czołowej w aucie honda wątek zamknięty Polecam zakład mimo iż dwa razy składałem reklamację ze względu na błąd...
~Sylwester
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 września 2015

Napewno wrócę! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm połączony z miłą atmosfera !
~Maciek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

Wymiana szyby czołowej Octavia 2 wątek zamknięty Będąc na wczasach musiałem niestety wymieniać szybę czołową w mojej...
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 lipca 2016

Polecam! wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wymiana szyby w Audi A3 przebiegła...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2016

polecam i ja wątek zamknięty Panowie w 100 % profesjonalni, miło i grzecznie tlumaczą, są uczciwi, użyli...
~Bogusia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 stycznia 2016

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalna i rzeczowa porada przed zamowieniem uslugi. Sama usluga...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 października 2015

Leszek - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam! Szybko,sprawnie,fachowo
~Leszek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry