Auto Kosik

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Franciszka Hynka 51

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ryszard - opinia Ford S-max.Wymiana tarcz i klockow hamulcowych przod.Mila i profesjonalna...
~Ryszard
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 lipca 2022

Dorota. - opinia wątek zamknięty Naprawiany był filtr dpf, właściciel wytłumaczył wszystko, wymienił oleje,...
~Dorota.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 10 lutego 2021

Monika Błażejewska - opinia wątek zamknięty Właściciel z anielską cierpliwością odpowiedział na wszystkie moje pytania i...
~Monika Błażejewska
1

dodano: 26 stycznia 2021

Paweł - opinia wątek zamknięty Swój samochód serwisuję od 3 lat i ani razu nie zawiodłem się na tym...
~Paweł
-

dodano: 31 sierpnia 2020

Leszek - opinia wątek zamknięty Pierwsza naprawa w tym warsztacie i jestem naprawdę zaskoczony i to w...
~Leszek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 marca 2020

Grześ - opinia wątek zamknięty Naprawiam auto tylko u Kosika najlepszy mechanik w okolicy konkretny fachura...
~Grześ
-

dodano: 21 stycznia 2020

Super Warsztat,fachowa obsluga!!! wątek zamknięty Polecam,korzystalam pierwszy raz.Pan Piotr wymienial mi poduszki silnika w...
~Ania
1

dodano: 23 października 2019

Bardzo dobry warsztat wątek zamknięty Byłam tu nie raz naprawiać 2 rożne samochody. Za każdym razem byłam bardzo...
~Ala
-

dodano: 15 kwietnia 2019

Dobry warsztat wątek zamknięty Naprawa linki od ręcznego,regeneracja mechanizmu ,trafna diagnoza,AUDI A 4 ,...
~Jacek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 grudnia 2018

Kosik jest może tani lecz nieskuteczny wątek zamknięty Facet próbował naprawić klimę nawymieniał części ładnie opowiadał skasował...
~Madzia
-

dodano: 28 listopada 2018

super usługa wątek zamknięty super usługa, polecam kazdemu
~LS
-

dodano: 17 października 2018

bardzo dobry warsztat, szczegolnie klimatyzacji (Honda Accord 8 gen.) wątek zamknięty witam, jako jedyny zakład mechaniczny Auto Kosik z ul. Hynka był w stanie...
~Piotr
-

dodano: 21 czerwca 2018

mój żółty szerszeń T4 znowu na chodzie--Jestem bardzo ZADOWOLONY wątek zamknięty Do roboty Miałem sworznie wszystkie 4 ,rozrząd z pompą,przegób...
~Mirek P.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Polecam każdemu! wątek zamknięty Do warsztatu umowilem sie po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie i...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

Każdemu polecam! wątek zamknięty Profesjonalny warsztat samochodowy. Miałem 3 rzeczy do sprawdzenia, z czego 2...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2016

SUPER WARSZTAT ! wątek zamknięty Super warsztat, ceny super a czas oczekiwania nie do porownania z innymi...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Zdecydowanie polecam! dobra robota! wątek zamknięty szybko sprawnie i niedrogo, miła atmosfera. Bez naciągactwa wymieniałem...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 stycznia 2016

Saab 9-3 wątek zamknięty Po zakupie pojazdu powierzyłem zakładowi wykonanie kontroli miski olejowej i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 stycznia 2016

konkretnie i niedrogo wątek zamknięty Moim zdaniem super warsztat, ceny niewygórowane a obsługa zawsze pomocna i...
~Pawel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2015

Świetny warsztat z bardzo przystępnymi cenami usług wątek zamknięty Naprawa - w tym przypadku wymiana zestawu rozrządu i regulacja zaworów,...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry