Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fatalnie!!! wątek zamknięty W zeszłym roku wymieniali mi koła (opony z felgami) z zimowych na letnie....
~Ja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 marca 2019

Zdecydowanie Polecam wątek zamknięty Treść opinii: Zdecydowanie Polecam Umówiłem się telefonicznie na skorzystanie...
~Ali Kim
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2014

Zadowolona :) wątek zamknięty Bylam dzisiaj u tych milych Panow. Jestem bardzo zadowolona z uslugi...
~ALINA X
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 października 2013

pakiet wątek zamknięty Oddałam swoj samochod bo po zimie byla tam katastrofa. Dzieci i jasne...
~Jagoda
1

dodano: 29 kwietnia 2013

masakra wątek zamknięty pan który umawia auta to jest żenadą umawiam się na godzinę a jak jestem to...
~audi a6
2

dodano: 1 marca 2013

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Oszukali mnie. Nakłamali, że opona mająca gumę do niczego już się nie nadaje,...
~Aleksandra
1

dodano: 21 kwietnia 2013

xxxxxx wątek zamknięty witam bylem pierwszy ras 14,12,2012 umyć auto i zapłaciłem 145 było warto ale...
~marek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 grudnia 2012

Polecam wulkanizację wątek zamknięty W tym roku, przez wielkie remonty na naszych drogach, złapałem gwoździa w...
~Darekk
-

dodano: 26 listopada 2012

Czysty samochód wątek zamknięty Samochód umyty szybko i dokładnie. Polecam
~T.
-

dodano: 20 września 2012

Polecam wątek zamknięty Przyjechałem umyć auto do sprzedaży i panowie z myjni baaaaaardzo się...
~Bartekk
-

dodano: 22 sierpnia 2012

Stały klient wątek zamknięty Regularnie od kilku lat korzystam z usług tej myjni i zawsze odjeżdżam...
~Jakub M
-

dodano: 13 sierpnia 2012

Nabicie klimatyzacji... wątek zamknięty Umówiłem się z nimi na nabicie klimatyzacji czynnikiem chłodzącym. Po...
~jan
-

dodano: 9 lipca 2012

PRANIE TAPICERKI PIERWSZA KLASA wątek zamknięty ODDAŁEM AUTO RANO DO PRANIA A BYŁO NAPRAWDE PRZEZ MOJE MALUCHY ZAPUSZCZONE...
~WIS
-

dodano: 28 marca 2012

konserwacja podwozia wątek zamknięty Mam zastrzeżenia co do konserwacji podwozia.... niedokładność! W miejscach...
~xSandra
-

dodano: 27 marca 2012

Dokładnie sprawdzajcie auto przed i po myciu! wątek zamknięty Byłem częstym klientem w tej myjni, co najmniej 2-3 razy w miesiącu. Pewnego...
~BMW
1

dodano: 3 maja 2011

Nieporozumienie a nie usługa wątek zamknięty Żenada. Prawie pól stowki za odkurzanie i prysniecie gumowych...
~hejter
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2011

nie miły pracownik wątek zamknięty ostatni gdy byłem tam obsługiwał mnie grubszy pan strasznie nie miły i...
~xx
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 grudnia 2010

Mizeria i brak profesjonalizmu wątek zamknięty Samochód niedomyty na progach, brudny w środku, 2 rysy na przedniej szybie,...
~Glanc
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2010

usuwanie zabrudzen wątek zamknięty Witam dzisiaj korzystalem z uslug firmy, a konkretnie uswali mi farbe z...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 października 2009

WULKANIZACJA PIERWSZA KLASA wątek zamknięty ZAKUPILAM OPONY ZIMOWE DO SWOJEGO AUTKA W SUPER CENIE !! TYLKO SZKODA ZE...
~BARBARA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

26

wątków

do góry