Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
odradzam wątek zamknięty Jakość usługi fatalna, mase zacieków, elementy niedomalowane. Właściciel...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Totalna porażka wątek zamknięty Chciałem na swoim Peugeot 308 naprawić lakier na zderzaku po malutkim...
~Agnieszka Kowalska
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2016

Naprawa po wypadku wątek zamknięty Auto Audi A4 odebrane z miesca wypadku, Fachowa informacja na temat kosztow i...
~Wieslaw
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 maja 2018

ŚWIETNI!!! wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałem z usług i wystawiam 6.Jestem bardzo zadowolony ze...
~Taxi.szofer
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 listopada 2016

partacze i aroganci wątek zamknięty Nie potrafią nic porządnie zrobić, auto fatalnie polakierowane, coś co nie...
~niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 września 2016

Fachowo. Zgodnie z ustaleniami. wątek zamknięty Rzetelnie, fachowo, terminowo i niedrogo. Otrzymałem to na co się umawiałem....
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2016

Warsztat godny polecenia wątek zamknięty Korzystam z serwisu AZ od 8 lat zarówno w zakresie usług mechanicznych jak i...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Bardzo Niezadowolony Klient wątek zamknięty Najbardziej niesłowny warsztat w całym trójmieście, terminów nie dotrzymują w...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

Lakiernik na medal! wątek zamknięty Wgniecione drzwi i urwana listwa naprawione tak, że nie ma żadnego śladu,...
~smeg
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 stycznia 2015

stanowczo nie polecam wątek zamknięty Niekomunikatywni, niesympatyczni, niesolidni, krętacze, a poza tym kasują jak...
~niezadowolona
-

dodano: 7 stycznia 2015

Naciągacze i krętacze wątek zamknięty Pojechałem na wzmocnienie belki i spawanie kielicha amortyzatora. Zamiast...
~Niezadowolony klient
1

dodano: 28 października 2014

W moim przekonaniu słabo. wątek zamknięty Samochód naprawią, ale o dowodzie wykonania usługi można zapomnieć....
~Kot w Butach
-

dodano: 7 grudnia 2014

(...) wątek zamknięty pomimo kosztorysu i uzgodnienia / wymiana uszkodzonego zderzaka i wzmocnienia...
~Edmund
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 grudnia 2012

Szybko i sprawnie wątek zamknięty Szybko i tanio pozbyłem się problemu z klepniętym reflektorem w swojej...
~Indy
-

dodano: 3 lipca 2012

naprawa i konserwacja wątek zamknięty oddałem samochód do naprawy (nierówna praca silnika, stuk z prawej strony w...
~M
-

dodano: 3 lipca 2012

uszkodzone szyby zarysowania wątek zamknięty wstawiłem auto do polerowania szyb i lakieru i odebrałem auto całe zakurzone...
~GRZEGORZ
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lipca 2010

Szczególnie polecam wątek zamknięty Cenię za fachowość , rzetelność , terminowość i uczciwość.
~Mirosława Swarcewicz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

17

wątków

do góry