Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dariusz - opinia wątek zamknięty Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 18 czerwca 2022

Dariusz - opinia wątek zamknięty Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 18 czerwca 2022

Adam - opinia wątek zamknięty Odradzam kazdemu, omijac szerokim lukiem, to partacze
~Adam
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 20 kwietnia 2021

Absolutnie z całego serca odradzam wątek zamknięty - 4 x laweta - prawie 7 miesięcy samochód niesprawny - naprawa jednej rzeczy...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lipca 2019

Uwaga wątek zamknięty Wspomne jak pierwszy raz cię ujżałem miałeś śmieszną czarną czapeczkę z...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2018

Uwaga wątek zamknięty Mało znaczący zakładzik ten mądrala Ratajczak do zabicia mówi cene kosmiczną...
~ja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2018

TRAGEDIA! nie polecam! drogo i nierzetelnie! wątek zamknięty naprawili jedną usterkę, druga się pojawiła a trzecia zrobili bez mojej...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 listopada 2016

Super profesjnalna naprawa smochodu wątek zamknięty Mam samochód Hyndai Santa-Fe sprowadzony ze Stanów,a co za tym idzie...
~slawes
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2013

Super profesjonalna naprawa samochodu Hyndai wątek zamknięty Mam samochód marki Hyndai Santa-Fe sprowadzony ze Stanów.Co za tym idzie...
slawes
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2013

Diagnoza i wymiana wątek zamknięty Jestem pod wrazeniem.Jeszcze nigdy nie spotkalam sie z tak profesjonalnym a...
~malgorzata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 września 2012

Kultura i preofesjonalizm. wątek zamknięty Ponownie skorzystałem z usługi serwisowej w tej stacji. Tym razem wymieniony...
~Jan Tarka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry