Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rafał - ocena Nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi opiniami. Fakt samochód musiałem z...
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 13 maja 2024

transteambus.pl - opinia wątek zamknięty Jako firma transportowa transteambus.pl swiadczymy transport towarów oraz...
~transteambus.pl
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 listopada 2020

Michał - opinia wątek zamknięty Bardzo bogata oferta . Miła obsługa i duży plus możliwości zwrotu w godzinach...
~Michał
-

dodano: 14 października 2020

Omijac wątek zamknięty Witam wszystkich. Z usług tej wypożyczalni korzystałem już kilka razy. Auta...
~Kacper
1

dodano: 22 sierpnia 2019

smash - opinia wątek zamknięty korzystałem 2 razy, telefonicznie ustalone obsługa sympatyczna, odbiór w...
~smash
-

dodano: 26 stycznia 2020

Biuro Podrozy - USA/Canada rezerwacja samochodow wątek zamknięty Klienci przylatujacy do Gdanska, chetnie pytaja o solidna firme wynajmujaca...
~Zygmunt Liedtka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 września 2019

Polecam wątek zamknięty Pierwszy raz korzystałem z usług wypożyczalni aut. Miła, profesjonalna...
~Damian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2018

Najlepsza wypożyczalnia aut w Trójmieście wątek zamknięty Nie raz korzystałem z usług Auto-Tex i nie mogę napisać ani jednego złego...
~Radek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 grudnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Podstawienie na czas, auto czyste, pachnące i w pełni sprawne. Żadnych...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 grudnia 2016

Totalny profesjonalizm! Aż szok,że to polska firma wątek zamknięty Bardzo pilnie potrzebowałam dużego auta do przeprowadzki. Szukałam wszędzie...
~Joanna Cz.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Pierwszy raz korzystałam z usług wypożyczalni samochodów, padło na...
~S.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 czerwca 2016

szybko miło i ptofesionalnie wątek zamknięty Jak w tytule. Wszystko super bez żadnych problemow. Auto bardzo fajne, i...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2015

Słabizna i brak profesjonalizmu wątek zamknięty Brak profesjonalizmu, brak biznesowego podejścia i brak szacunku dla klienta....
~Do
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 lipca 2014

Super, bezproblemowo wątek zamknięty CIEKAWA WYPOŻYCZALNIA regularnie przylatuje z Warszawy, auta odbieram z...
~Paulina P
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 stycznia 2013

Bohdan - opinia wątek zamknięty Sprawnie , konkretnie i profesjonalnie.
~Bohdan
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 marca 2012

Polecam!!! wątek zamknięty Godni polecenia, wypozyczam regularnie, auta sa zawsze czyste, zadbane i w...
~Karolina R
-

dodano: 28 lutego 2012

Rewelacja!! wątek zamknięty Korzystałem z usług firmy Auto Tex porzy okazji mojego zeszłorocznego wyjazdu...
~Ronald
-

dodano: 14 grudnia 2011

Super !!!! wątek zamknięty Korzystałem z usług tej firmy podczas mojego pobytu w trojmieście w sprawach...
~WojteG
-

dodano: 14 grudnia 2011

bardzo porządna firma wątek zamknięty Byłem zmuszony w ciągu kilku godzin znaleźć 9-osobowego busa, obdzwoniłem pół...
~kasta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 stycznia 2010

ZADWOLONY !!! wątek zamknięty WYPOŻYCZAM W TEJ FIRMIE MIKROBUSY 9-OSOBOWE DLA MOJEGO KLUBU NA WYJAZDY...
~Pablo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

23

wątków

do góry