Widok

Autobusy chlapią

Kierowcy autobusów jak widzicie kałużę tędyk gdzie jedziecie to zwolnijcie bo chlapiecie dla pieszych! Żadna przyjemność być mokrym w drodze do pracy w taką pogodę! Sytuacja z dziś na wrzeszczu będzie zgłoszona do MZK i osoby odpowiedzialnej za transport w biurze burmistrza, nie odpuszczę!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tedyk na wrzeszx

Bo ja jestem chłop z mazur
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

piękna polszczyzna

kto to pisał? nieźle się uśmiałam :D
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

hjP

Po co stoisz przy krawędzi jezdni ,widzisz że pada nie można stanąć lub iść z dala od jezdni ???? tylko narzekać ??
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czego nie rozumiesz

Wytłumaczyć dla ciebie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prawidłowo!

Donos to nie tylko przyjemność

ale i obowiązek. Codziennie piszę skargi na kierowców autobusów bo honor im nie pozwala jechać z maksymalną dopuszczalną prędkością albo nie rozmawiać przez telefon w czasie jazdy albo nie spowodować wypadku albo być na czas albo nie pomylić trasy albo nie przejeżdżać na czerwonym świetle co ma miejsce nagminnie przy przystanku Śródmieście SKM. Cieszę się że to zgłaszasz :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odp

To jest konkurs który mocniej ochlapie,czego Ty się spodziewasz jak to by......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak jest ciemno i pada to kałuż dobrze nie widać, a są ważniejsze rzeczy do wypatrywania jak nieprzytomni piesi, rowery bez oświetlenia czy wymuszający kierowcy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze że kierowcy autobusów zamiast skupić się na jeździe czytają raport
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Woda

Mam pytanie czy kiedykolwiek piszący prowadził pojazd kiedy pada, i czy wtedy widział jaka jest warstwa wody na jezdni,no i czy to jest tylko mokre a może jest tam głębsza dziura, musiałby mieć super radar w oczach.Ale pieszy idąc przy ulicy może określić ilość wody i np odsunąć się od krawędzi jezdni, myślenie nie boli
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

- tędyk
- chlapiecie dla pieszych!
- z dziś na wrzeszczu

a ja mówię dla Ciebie, weźże na ogląd co piszesz i dla kogo, bo aż ino oczy łzawioo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

???? Polska języka trudna sprawa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

musi

musi bo On zawsze wsiada jako pierwszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry