Widok

Autohandel Loczek - proszę o opinie.

Witam, proszę o opinie autokomisu Autohandel Loczek znajdującego się na kartuskiej. Mają przystępne ceny dlatego jestem zainteresowany..

Proszę o opinie abym się nie wpakował na bombę ; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem raz.. obejrzeć Polo :) Takiego złoma to dawno nie widziałem, wszędzie szpachlowany. Po 5min oględzin pojechałem do domu.

Nie wiem jak pozostałe auta na placu... nie oglądałem ich zbyt szczegółowo więc nie będę się wypowiadał.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
mnie też czasem dziwiły dziwnie niskie ceny w tym komisie,nie może być tanio i zaj...biście,bo jeśli mają takie dobre sztuki to czemu oddają za psie pieniądze,kto jak kto ale ludzie z komisów doskonale wiedzą ile mogą wycisnąć z auta,proszę nie dać się nabrać na tzw.pilną sprzedaż bo właściciel na głodzie,to takie tanie chwyty na leszczy którzy potem cierpią....FINANSOWO!jeśli mogę doradzić to nie szukaj okazji cenowych.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Umów się na oględziny na daną godzinę i pojedź na dekrę ( stacja kontroli pojazdów naprzeciwko carefour'a ) mają tam tak dokładny i czuły sprzęt, że czasem nowe z salonu u nich nie przejdzie przeglądu bo ma gdzieś luz, jeżeli auto tam przejdzie to znaczy że trafiłeś na białego kruka za 3tys pln.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
omijaj ten komis szerokim łukiem , wiekszość aut w tym komisie to podpicowane złomy , jedyny wabik to atrakcyjne ceny
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
możesz śmiało popełnić założenie, że każdy autohandel, bez wyjątku, to kombinatorzy. Nie spotkałem się jeszcze z komisem samochodowym prowadzonym przez uczciwych ludzi, którzy by sprzedawali sprawne i "niekombinowane" samochody.

Jako taki drobny, raczej w ramach anegdoty, podam przykład pewnego komisu pod firmą AUTODAL, gdzie pracownicy pastą do butów "picują" czarne gumy w samochodach, a już zenitem pomysłowości jest smarowanie pastą do butów...skór na kierownicach (widziałem to na własne oczy). Do tego oczywiście rozwalający się kontener, udający biuro i właściciel proponujący naiwnym tzw. "włoską kawkę".

O komisach samochodowych można by napisać kilka książek:) Od SF poczynając, a na action-thriller kończąc ^_^
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam tego Auto Handlu. W zeszłym roku kupialam tam ford Focus kombi za 7000 zl facet mówił, ze nie ma żadnych zastrzeżeń do tego samochodu a po miesiącu poszedł mi silnik za który musialam zapłacić 2500 zl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, kupiłem u niego mondeo tdci z 2004 roku w dobrej cenie, samochód mam już dwa lata i jak na razie wszystko ok, zrobiłem już 52 tys i tylko raz musiałem wczytać kod wtrysku (koszt 50zł), po prostu jeżeli decydujemy się na jakiś konkretny zakup to trzeba wgryźć się w temat obojętnie czy to samochód czy pralka, właścicelom komisów wcale nie dziwie się, że koloryzują bo jeżeli uczciwie powiedzą kupującemu co jest z samochodem to on ucieka gdzie indziej słucha bajek o właścicielu lekarzu, kobiecie o zerowym przebiegu i kupuje to cudo, które trzymał pod kocem dla niego niemiec a potem boli :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
omijajcie ten autohandel!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

do góry