Widok

Autopilot (13 września 2010), ost. aktualizacja: 17:59

Autopilot Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
Coraz spokojniej w Trójmieście.

Powoli stabilizuje się sytuacja na trójmiejskich ulicach... W Gdańsku spokojniej na Grunwaldzkiej do Oliwy, choć więcej aut jeszcze w przeciwną stronę od Wojska Polskiego do skrzyżowania ze Słowackiego. Gęsto też na Zwycięstwa do centrum. Nadal tłok na Podwalu Grodzkim, Okopowej i Trakcie Św. Wojciecha. W Gdyni płynnie na estakadzie Kwiatkowskiego, więcej aut jeszcze na Władysława IV do Węzła Wzgórze. Od jutra od godziny 06.30 do środy do 06.00 z ruchu zostanie wyłączony prawy pas al. Zwycięstwa za skrzyżowaniem z al. Marsz. Piłsudskiego w kierunku Gdańska. Wszystkich kierowców prosimy o szczególną ostrożność.
A przed nami deszczowa noc na terenie całego województwa. Opady będą się przemieszczały z zachodu na wschód. Nad ranem niewykluczone mgły i zamglenia - informują synoptycy.

Kamil Wicik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale szczęśliwszym dzięki temu :)

głupiś...

Nie wiem na jakich śladach opierasz swoje przypuszczenia drogi Sherlocku ? :)

Jak tramwaje były/będą na Kartuskiej, to najbardziej "bawi" mnie układ przystanków ułatwiający przesiadanie się na pętli na Siedlcach z tramwaju na autobusy kursujące w górę Łostowickiej :) Ja wiem, że to wszystko dla mojego zdrowia i kondycji, ale wolę wybierać sam sposób dbania o nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet jak tramwaje były na Kartuskiej to przypuszczam że i tak nie korzystałeś z niego...

Szczególnie wzdłuż Kartuskiej :)

Taaaak qx, wezmę sobie to do serca - od jutra jeżdżę Kartuską tramwajem :) !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy Obwodnica to nie Trójmiasto?

szczególnie spokojnie jest na obwodnicy na Węźle Karczemki , może Pan Redaktor sobie postoi?
Nic nie wskazuje na to żeby firma budujaca węzeł uruchomiła drugi pas ruchu , po prostu maja to gdzieś , oni nie stoja w tym korku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zacznij jeździć tramwajem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coraz spokojniej na Kartuskiej - wszak korek stoi jak stał, to i spokój panuje.

I jak tu nie kochać tego miasta ?
http://korki.trojmiasto.pl/Utrudnienia-w-ruchu-na-Siedlcach-n41751.html

Jutro lekkie opady i mgła dopełnią dzieła "zniszczenia" przepustowości resztek przejezdnych dróg.

Radio Gdańsk: Coraz spokojniej w Trójmieście. (godz. 17:59)

Powoli stabilizuje się sytuacja na trójmiejskich ulicach... W Gdańsku spokojniej na Grunwaldzkiej do Oliwy, choć więcej aut jeszcze w przeciwną stronę od Wojska Polskiego do skrzyżowania ze Słowackiego. Gęsto też na Zwycięstwa do centrum. Nadal tłok na Podwalu Grodzkim, Okopowej i Trakcie Św. Wojciecha. W Gdyni płynnie na estakadzie Kwiatkowskiego, więcej aut jeszcze na Władysława IV do Węzła Wzgórze. Od jutra od godziny 06.30 do środy do 06.00 z ruchu zostanie wyłączony prawy pas al. Zwycięstwa za skrzyżowaniem z al. Marsz. Piłsudskiego w kierunku Gdańska. Wszystkich kierowców prosimy o szczególną ostrożność.
A przed nami deszczowa noc na terenie całego województwa. Opady będą się przemieszczały z zachodu na wschód. Nad ranem niewykluczone mgły i zamglenia - informują synoptycy.

Kamil Wicik
Kolejny ogórek, który wmawia sobie jakoż to wyjątkową blaszkę ma.....dziecko, może w końcu zrozumiesz że sama blaszka nie jeździ......widziałem wielu kulturalnych kierowców z blaszkami wszelkiego rodzaju......więc nie pitol, ze coś poprawiasz.....rób swoje i będzie dobrze.
A jeżeli chodzi o węzeł Karczemki, to jeszcze nigdy nie miałem problemu z włączeniem się tam do ruchu.....więc nie jest tak źle jak to próbujecie tutaj uzmysłowić innym, czy sobie....to akurat ciężko stwierdzić.

korek

to tam jest od rana do wieczora

uwazaj

bo co poniektórzy uważają takie zachowanie za cwaniactwo i wciskanie się

dokładnie, to jest chore co tam sie wyprawia od 1 wrzesnia

jeden wielki koszmar, a dzisiaj to juz z gdańska do łostowickiej autobus stał 50 min!

Więcej informacji o korku na Kartuskiej i zmianach w ruchu...

Informacje o zmianach w ruchu na Nowych Ogrodach, Nowolipiu i Kartuskiej:
http://korki.trojmiasto.pl/Utrudnienia-w-ruchu-na-Siedlcach-n41751.html

A Kartuska ?

Nie wiem jak to jest, że oprócz jednego Autopilota nie widać informacji na temat sytuacji na Kartuskiej/Nowych Ogrodach ....
A korek niestety jak był tak jest ...

Radio Gdańsk: Gdańsk. Gęsto na Trakcie Św. Wojciecha. (godz. 16:59)

Ciaśniej w Gdańsku na Hallera do Opery Bałtyckiej. Od Uniwersytetu Medycznego gęsto na Zwycięstwa do centrum. Tłok w Śródmieściu, na brak towarzystwa nie narzekają kierowcy na Podwalu Grodzkim, na Wałach Jagiellońskich i Okopowej. Wciąż ścisk na Trakcie Św. Wojciecha do Pruszcza. Niepodległości w kurorcie zatyka się w obie strony, zarówno do Orłowa jak i Oliwy. W Sopocie nieco luźniej na 3 maja i Kościuszki. Janka Wiśniewskiego w Gdyni zatyka się do Obłuża, ciasno na Morskiej z Chyloni do Trasy Kwiatkowskiego. Nadal korki na Władysława IV do Węzła Wzgórze.

Kamil Wicik

Radio Gdańsk: Gdynia. Tłok na Zwycięstwa. (godz. 16:59)

Jeszcze sporo samochodów na Zwycięstwa do centrum Gdańska, gęsto od Uniwersytetu Medycznego. Tłok na Hucisku i Kartuskiej. Sporo aut też na Trakcie Św. Wojciecha do Pruszcza i na Podwalu Przedmiejskim do Okopowej. Od Miszewskiego do skrzyżowania z Kościuszki ciaśniej na Grunwaldzkiej. Zatyka się też od ronda w centrum Wrzeszcza Słowackiego na Niedźwiednik. Duże natężenie ruchu na Niepodległości w Sopocie. Ciasno też na 3 maja i Kościuszki. Spokojnie na Armii Krajowej. W Gdyni więcej samochodów na estakadzie Kwiatkowskiego, ponadto wciąż korkuje się Władysława IV do Węzła Wzgórze i Zwycięstwa do Sopotu.

Kamil Wicik

No nie wiem czy byś mnie wpuścił... Jeżdżę popularną Octavią na "powszechnie lubianej" rejestracji WW, a więc będziesz miał mnie za typowego PH... ;-) Inna sprawa, że staram się wpływać na poprawę wizerunku kierowców spod znaku rejestracji zaczynających się na WW na drogach Trójmiasta.

SŁOWACKIEGO

Jak Słowackiego w górę?????

Inne tematy z forum Motoryzacja

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (11 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...

Solidna wypożyczalnia samochodów (11 odpowiedzi)

Jesteśmy wypożyczalnią samochodów. Charakteryzujemy się profesjonalizmem, oraz elastycznością....

Gdzie sklep motoryzacyjny w Gdańsku? (22 odpowiedzi)

Z uwagi, że nie mieszkam w Gdańsku zbyt długo to chcę zapytać gdzie mogę zapotatrzyć się w częsci...

do góry