Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dominik - ocena Przed chwilą wyjechałem z tego miejsca i mam nadzieję że nie wrócę tam nigdy,...
~Dominik
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 13 sierpnia 2024

mirosław - ocena Nie polecam, a nawet przestrzegam przed narobieniem sobie zupełnie...
~mirosław
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 8 maja 2024

Konrad - opinia Nie polecam tej stacji. Pracownik robiący przegląd samochodu był opryskliwy i...
~Konrad
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 kwietnia 2023

A.G. - opinia wątek zamknięty szybka i miła obsługa ,czasowo również -polecam .
~A.G.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 września 2021

Badanie techniczne wątek zamknięty Badanie techniczne przeprowadzone sprawnie i szczegółowo. Diagnosta podbił mi...
~MIROSŁAW
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Bardzo nie miła obsługa, Pan nie odpowiedział nawet na moje dzień dobry,...
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lipca 2016

Naciągacze partacze. wątek zamknięty Golf 4 tdi. Badanie techniczne coroczne. "Pan" stwierdził bliżej nieokreślony...
~Z Gdańska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2016

Brak profesjonalizmu!!! Nigdy wiecej autotes z Gdanska!!! wątek zamknięty Całkowity brak profesjonalizmu, tragiczny sposób przekazywania informacji dla...
~OPEL
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

NIE POLECAM wątek zamknięty Zaznacze, ze nie dostalam pieczatki, poniewaz :)))))) nie mialam...
~Eliza
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2011

Sprawdzenie przed zakupem, przegląd roczny, przeglądy rejestracyjne, ustawianie zbieżności wątek zamknięty Na stacji pracują fachowcy, zarówno diagności jak i Pan od zbieżności....
~Bodzio
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 marca 2016

Bardzo solidny salon wątek zamknięty Sprawdzalam auto przed zakupem, Pan z Autotestu sprawdził je co do joty,...
~Izabela
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 maja 2013

Szkoda gadać wątek zamknięty Samochód nie przeszedł badania technicznego z powodu bardzo delikatnego luzu...
~niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 listopada 2014

Przegląd techniczny oraz sprawdzenie auta przed zakupem wątek zamknięty Bardzo wykwalifikowani fachowcy. Samochód sprawdzony rzetelnie i uczciwie....
~Agnieszka
-

dodano: 14 sierpnia 2014

Bylem dwa razy i jeszcze wrócę wątek zamknięty Pierwszy raz bylem przy sprzedaży, znalem stan samochodu wiec wiedziałem że...
~qwertypol
-

dodano: 29 grudnia 2013

Sprawdzenie samochodu przed zakupem wątek zamknięty Jak wiadomo przed zakupem używanego auta warto sprawdzić co w nim "siedzi"....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 maja 2013

.. wątek zamknięty przy 2 autach za błahostki, typu podświetlenie tablicy, czy brak gaśnicy pan...
~Dariusz
1

dodano: 8 sierpnia 2012

Ja osobiście jestem zadowolony wątek zamknięty pewnie dlatego, że w moim aucie nie było żadnych usterek ale dziwią mnie...
~Michał
-

dodano: 17 grudnia 2012

Diagnoistyka ? wątek zamknięty Na stacji przy stukach z podwozia "zdiagnozowano" - sworzeń wahacza i drążek...
~Endrju
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry