Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ślicznie dziękuję - suknia ślubna uratowana :) wątek zamknięty Powiem krótko - jestem zachwycona kontaktem z Panią Danielą. Na tydzień przed...
~Anna
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 października 2017

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Przestrzegam Panie przed korzystaniem z usług tej osoby. Nie uszyła mi tego,...
~Joanna Nakonieczna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2018

Duże rozczarowanie. wątek zamknięty Na uszycie sukni ślubnej Pani krawcowa miała 2 miesiące. Mówiła, że zdąży, że...
~tar
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lutego 2018

Tragedia wątek zamknięty nie polecam, niechlujnie, ceny z kosmosu.... materiał slabej jakosci a...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

suknia na uroczystosc rodzinna wątek zamknięty Absolutnie nie polecam. Przymiarki mialam jedynie 2 na uszycie sukienki od...
~Kasia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

średnio polecam wątek zamknięty Jako projektantka/krawcowa Pani Daniela jest kreatywna i potrafi doradzić co...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 września 2017

Suknia Ślubna wątek zamknięty Chcialabym Pani serdecznie podziekowac za to ze tydzien przed slubem kiedy...
~Paula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Zadowolona Panna Mloda wątek zamknięty W marcu rozpoczęłam szukanie sukni ślubnej.niestety zakończyło się to...
~Zadowolona Panna Mloda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Mistrzostwo. wątek zamknięty Pani Daniela to mistrz swojej dziedziny - jej twórcze pomysły, kreatywność...
~Karolina P.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 czerwca 2017

Polecam w 100% wątek zamknięty W kwietniu szukałam sukienki dla siebie (na Komunię dziecka). Znajoma...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

POLECAM !! :) wątek zamknięty Gorąco polecam współpracę z Avanti . Kreatywność oraz pomysłowość nie zna...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

MA-SA-KRA wątek zamknięty Nie dotrzymuje terminów, nie jest sumienna, co chwilę wymyśla jakieś głupoty...
~Angie
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 maja 2017

Brak profesjonalizmu wątek zamknięty Nie polecam, ślub był 3 lata temu ale do dzis pamietam stres. Suknie...
~karola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 października 2014

Rozczarowanie wątek zamknięty Niestety nie mogę polecić. Współpraca zapowiadała się bardzo obiecująco,...
~rozczarowana Panna Młoda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

Nie polecam wątek zamknięty Zamówiłam buty ok 2 miesiące przed ślubem, miały być nieco zmodyfikowane,...
~agamu
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 listopada 2012

zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym sklepie. Pani potrafiła doradzić,...
~Basia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 czerwca 2011

Jestem zadowolona wątek zamknięty Do studia mody Avanti, jako ktoregos z kolei, przyszlam poszukujac sukienki...
~Angelika J
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 grudnia 2010

Polecam!! Pełen profesjonaliozm wątek zamknięty We wrześniu tego roku korzystałam z usług Studia Avanti. Potrzebowałam...
~Anna
-

dodano: 12 grudnia 2010

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Ślub dopiero za rok, ale już szukam sukni. Odwiedziłam kilka salonów i...
~Agnieszka
1

dodano: 10 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry