Widok

Avon- co warto?

Właśnie wpadł mi w ręce katalog avon,nigdy nie zamawiałam wcześniej,co warto kupić?zapach pur blanca blush wydaje się fajny,co myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli chodzi o wody perfumowane, to ja do niedawna uzywalam Incandessence, a na swieta kupilam sobie Little White Dress i bardzo mi sie podoba. Jedna z moich kolezanek uzywa tylko Pur Blanca.
Ale zapachy, to kwestia gustu, wiec ciezko tu doradzac....
image
image
Ja swego czasu uzywałam zele pod prysznic sensens czy jakos tak szampon przeciwlupiezowy jakos na A:)
Miałam kilka "swoich: kosmetykow od nich i pasowały mi, ale że teraz nie mam dostepu do katalogu to zaprzestałam zamawiac.
Pur Blanca ładny, ale się nie "trzyma", ja uwielbiam "Perceive" oraz "Little Black Dress", nie polecam też tego Fergie coś tam bo drogi, a mało trwały, ja od lat kupuję Avon i w sumie też sprzedaję; ze sprawdzonych przeze mnie kosmetyków są jeszcze: mleczko do demakijażu w białej butelce oraz szampony Naturals, mają super zapachy i konsystencję, nie polecam lakierów do paznokci
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
A ja polece akurat lakier do paznokci szybkoschnacy, bardzo dlugo trzyma mi sie na paznokciach, czasem szybciej sie zetra konce paznokcia niz popeka.
A z szamponow od lat uzywam Advance Techniques 2 w 1 (z odzywka).
image
image
nic nie warto!!!:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mylisz sie Kasiu. Długi czas byłam konsultantką i choć już się tym nie zajmuję to chetnie wracam do tych kosmetyków.
Jeśli chodzi o zapachy to osobiście używam Celebre, ale podoba mi się również Incadessence, Perceive i Little Black Dress. Co do kosmetyków pielęgnacyjnych to żele pod prysznic zamawiajcie wg ulubionego zapachu, kremy do twarzy najlepiej z Anew (reszta to sztuka, która nie ma szczególnego działania) a linii Solutions to już wogóle nie polecam.
Jednakże wszytko kwestia gustu, może komuś się wydaje, że jednak mu coś pomogły kremy, które ja odradzam. W/w opinie nie są tylko moje, ale kilkudziesięciu moich stałych klientek
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
lubę serię Planet SPA. Z zapachów od wielu lat Surreal, którego obecnie już nie ma :( w Dobrych cenach. Wącham różne zapachy (tańsze, droższe) i nic mi nie podchodzi

Gdybyscie chciały coś zamówić z Avonu, to zapraszam. Gdańsk Przymorze-Gdańsk Śródmiescie. Tutaj, w 3miescie nie zajmuję się "zawodowo", biznes pozostawiłam mojej mamie, a ja jak mam potrzebę to robię zakupy w Centrum Obslugi Konsultantek w Gdyni. Mój mail to skowroniasta@gmail.com
trzeba trochę uważać jeżeli masz skłonności do alergii to lepiej przemyśl 2 razy czy warto coś kupić bo te kosmetyki z avonu czy oriflame uczulają.
ja nie mam skłonności alergicznych. ale miałam kiedyś kredkę do oczu i mnie strasznie uczulała, pomalowałam nią oczy a po chwili łzy mi się lały dopóki go nie zmyłam ...
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedyny kosmetyk, który mogłabym u nich zamówić, to krem do rąk, reszta jest badziewna, jak dla mnie.
perfum nigdy nie zamawiam bo szybko się ulatniają. Lakiery do paznokci są beznadziejne, zamówiłam już ich sporo, z różnych serii. Szybko robią się kleiste, długo schną, odpryskuja i często kolor odbiega od tego w katalogu. Krem do rąk pozostawia nieprzyjemny film. Natomiast bardzo fajne są kredki wysuwane do oczu z brokatem, tusz niebieski schock coś tam i takie zestawy mgiełka, balsam i żel pod prysznic np o zapachu arbuza-super
Polecam Ci krem pod oczy seria Naturals owoc granatu i serum na zniszczone końcówki to przezroczyste to są moje dwa koniki z avonu i nigdy się z nimi nie rozstane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiadam nową pur blanca blush 50ml chętnie sprzedam proszę o kontakt ewa-jadzia@wp.pl
po ile
Pur Blanca to bardzo fajny zapach. Mam jeszcze kilka innych ulubionych.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

do góry