Widok
Awaria SKM we Wrzeszczu
Pociąg w stronę Gdyni stoi, jeżdżą wahadłowo po torze w stronę Gdańska
więcej
więcej
AWARIA POCIĄGU NA STACJI GDAŃSK WRZESZCZ.
Aktualizacja 7:38
Szanowni Podróżni
Z powodu awarii pociągu 95721 na stacji Gdańsk Wrzeszcz, na odcinku Gdańsk Oliwa - Gdańsk Śródmieście - Gdańsk Oliwa możliwe 5 - minutowe opóźnienia pociągów.
Pociąg 95721 relacji Gdańsk Śródmieście - Wejherowo, planowo odjeżdżający ze stacji Gdańsk Wrzeszcz o 07.10 z przyczyn technicznych jest opóźniony 20 minut.
Przepraszamy za utrudnienia.
Aktualizacja 7:38
Szanowni Podróżni
Z powodu awarii pociągu 95721 na stacji Gdańsk Wrzeszcz, na odcinku Gdańsk Oliwa - Gdańsk Śródmieście - Gdańsk Oliwa możliwe 5 - minutowe opóźnienia pociągów.
Pociąg 95721 relacji Gdańsk Śródmieście - Wejherowo, planowo odjeżdżający ze stacji Gdańsk Wrzeszcz o 07.10 z przyczyn technicznych jest opóźniony 20 minut.
Przepraszamy za utrudnienia.
Niech jeszcze podwyższą cene
To co się dzieje w Trójmieście z komunikacją to totalny dramat zero inwestycji star trupy jeżdżą po Trójmieście począwszy od tramwajów po skm które pamiętaj czasy głębokiej komuny .Brawo władze miejskie może pomyślnie jeszcze żeby znów podwyższyć ceny biletów i dorżnąć swoją nieudolności rządzenia mieszkańców Trójmiasta!!!!!
No i co z tego
No i co z tego? Jak wsiadam do SKM w lipcu i 30 stopniach w cieniu i nie ma tam klimatyzacji to dla mnie jest to odpowiednik wagonu bydlęcego nieprzystosowanego do wymogów pasażera w 2024 roku w cywilizowanej części europy. Po co bronicie tych składów? Wszystkie składy bez klimy powinny zniknąć z torów już co najmniej 10 lat temu.
Bez sensu
Bez sensu to jest twoja odpowiedź - "kup nowe jak cie stać" to odpowiedź na poziomie przedszkola. Przecież ceny biletów są podnoszone regularnie. Wiesz ile teraz kosztuje metropolitalny na obszar MZKZG? 300 zł. Nie masz pojęcia o czym mówisz. Pieniądze na wymianę taboru znalazłyby się dawno temu gdyby nie bezsensowne trwonienie pieniędzy podatnika na systemy typu Fala. Świetny ten twój pomysł z tym podnoszeniem biletów żeby wymienić tabor ale chyba nie zauważyłeś, że skm robi już tak od lat a w tym czasie dalej jeżdżą te 50 letnie tripy.
W warszawie mają miesięczny na obszar aglomeracji warszawskiej (w tym SKM) za 150 zł miesięcznie. Można? Tutaj jest 2 razy więcej a w lato jeździmy 50 letnimi trupami bez klimatyzacji w 2024 roku. Jak ci sie to podoba to jezdzij z uśmiechem ale nie podcinaj skrzydeł ludziom którzy głośno nawołują do zmian
W warszawie mają miesięczny na obszar aglomeracji warszawskiej (w tym SKM) za 150 zł miesięcznie. Można? Tutaj jest 2 razy więcej a w lato jeździmy 50 letnimi trupami bez klimatyzacji w 2024 roku. Jak ci sie to podoba to jezdzij z uśmiechem ale nie podcinaj skrzydeł ludziom którzy głośno nawołują do zmian
Problem z Trójmiastem jest taki
Że posprzedawali przemysł i teraz nie mają kasy na większe inwestycję, muszą liczyć na łaskę od państwa, te stare buchty będą jeździć jeszcze przez 20 lat bo zastanów się obywatelu, dlaczego są coraz droższe bilety kiedy transport na który płacisz podatki powinien być prawie darmowy a oni chcą zarabiać...brak kasy bo łatwo jest wszystkiego się pozbyć zamiast tworzyć coś nowego i dusić obywateli z ostatnich pieniędzy
Niemożliwe
Kupta se 4 kółka. Ja jestem pan. Nikt mi gir na fotelu nie wywala. Nie mam kontaktu z bydłem. Trochę droga ta komunikacja, ach soryy tam nie ma żadnej komunikacji. Wszystko się spina w raporcie. Kolej kuleje, autobusy i tramwaje to szroty. Uśmiechnij się za taki eko transport. Jesteście wszyscy vipami. :) Uśmiechnięte Trójmiasto i jak uroczo.