Widok

Awaria skm

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Ja mam nadzieję że ktoś Ciebie zlikwiduje

Awaria

Kto tym jeździ!

Jednego nie rozumiem.

Dlaczego w trzeciej dekadzie XXI wieku najczęściej używany peron na tej stacji, pomimo kolejnego remontu dworca nie jest zadaszony na całej długości i ludzie musza moknąć czekając na wiecznie opóźnione składy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dłużej się jeździ

To więcej trzeba zapłacić

Bo jak wiadomo państwowa kolej pracuje bez zarzutu

Mimo miliardowych dotacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena

W związku z tym że SKM trójmiasto to w większości skansen a nią "wyeksploatowane składy" to i inna cena biletów powinna być. Tyle się słyszy o nadchodzących zmianach taboru, jednak nic lub niewiele się zmienia. To smutne i prowadzi do utraty podróżnych i zaufania do przewoźnika.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżdżą już o czasie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie. Będą tłukli w mediach jak to ekologicznie zbiorkomem, a nikt z tych forsujących to tłukow nie pomyśli jak często ten zbiorkom się psuje.

W korku nawet możesz alternatywna trase znaleźć. Tu musisz czekać aż łaskawie dopuszcza skm do ruchu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale jak to się ma do startu skmki ze śródmieścia? Niech dojedzie normalnie kilka przystanków i najwyżej czeka sobie w Gdyni a nie stoi na śródmieściu 15 minut
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziwne

Jakoś ja jeżdzę i nigdy nie ma awarii.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Opóźnienia SKM

Jeszcze dłużej trzeba głosować w wyborach lokalnych na POstkomuchów POkemony to będziemy mieć więcej nowych skmek i tramwai .Tak "rzadzi " PIstkomuna z marsz. Strukiem i frau Dulkiewicz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

pasażerka

popieram opinie wyżej,codziennie czekamy i cierpliwość się kończy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

heh

oczywiscie ze tak, ta propaganda zbiorkomu to jest dobra dla uczniów i studentów, od ich spoznienia nic nie zalezy tak naprawde i jak to sami mawiaja bez spiny sa drugie terminy :) co innego ludzie pracujacy na powaznych stanowiskach, ba nawet jak sie pani kasjerka w Biedronce spozni to juz to rzutuje na dzialanie calego sklepu i zadowolenie klientów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nadzieję, że ktoś kiedyś zlikwiduje to dziadostwo i wpuści niemieckich albo czeskich przewoźników na nasze tory. Przynajmniej będzie porządek, punktualność i czystość.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

XDD

i to jest ten super zbiorkom do którego ja sie mam niby przekonac i porzucic auto? dziekuje wole postac na obwodnicy pijac kawke i sluchajac muzyki z youtube :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciągłe awarie,spóźnienia,

Jak widac najlepsze auto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja sobie autkiem wszystko załatwiłem, w żadnym korku nie stałem, nie musiałem na nic czekać. Spokojnie, sucho, ciepło i bez nerwów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co Ci pomoże rezerwa?

Jak nie ma przejazdu w Redzie? Pociąg nie przefrunie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry