Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jagoda - opinia wątek zamknięty Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani....
~Jagoda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 maja 2015

Evelina - opinia wątek zamknięty Polecam w stu procentach. Wszystko mnie zachwyciło w tym miejscu: obsługa,...
~Evelina
-

dodano: 15 maja 2015

Sonia - opinia wątek zamknięty Trafiłam do tego sklepu zupełnie przypadkiem, ale już teraz wiem, że zostanę...
~Sonia
-

dodano: 7 maja 2015

Nowak - opinia wątek zamknięty Jeśli miałabym wskazać jeden ulubiony sklep z odzieżą dla puszystych na...
~Nowak
-

dodano: 30 kwietnia 2015

Mary - opinia wątek zamknięty Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Styl, jakość, fachowość w...
~Mary
-

dodano: 24 kwietnia 2015

ElizaMa. - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Ogromna, fachowa, przemiła pomoc w...
~ElizaMa.
-

dodano: 15 kwietnia 2015

DariaM - opinia wątek zamknięty Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na...
~DariaM
-

dodano: 10 kwietnia 2015

Angelika Jankowska - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu od bardzo dawna i jeszcze się nie zdarzyło,...
~Angelika Jankowska
-

dodano: 2 kwietnia 2015

Hanka - opinia wątek zamknięty Według mnie jest to jeden z najlepszych sklepów tego typu na Pomorzu. Jestem...
~Hanka
-

dodano: 26 marca 2015

Eliza - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam ten sklep wszystkim pulchnym paniom z Pomorza ze względu...
~Eliza
-

dodano: 19 marca 2015

Marysia - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękuję za pomoc w wyborze idealnej sukienki na ślub :) Byłam...
~Marysia
-

dodano: 6 marca 2015

Wiktoria - opinia wątek zamknięty Trafiłam do świetnego sklepu i z całego serca polecam go wszystkim większym...
~Wiktoria
-

dodano: 28 lutego 2015

Sara - opinia wątek zamknięty Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi tego sklepu. Sama...
~Sara
-

dodano: 25 lutego 2015

Eliza - opinia wątek zamknięty Polecam każdemu mój ulubiony sklep z ciuszkami. Jestem tam częstym gościem i...
~Eliza
-

dodano: 15 lutego 2015

Ann - opinia wątek zamknięty Chciałabym wszystkim polecić mój ulubiony sklep z pięknymi ciuszkami dla...
~Ann
-

dodano: 11 lutego 2015

Emilka - opinia wątek zamknięty Wreszcie znalazłam miejsce, które spełnia wszystkie moje oczekiwania. Piękne,...
~Emilka
-

dodano: 9 lutego 2015

Lea - opinia wątek zamknięty Fajny, nowoczesny sklep z ubraniami w dużych rozmiarach dla każdej modnej...
~Lea
-

dodano: 4 lutego 2015

Daria - opinia wątek zamknięty Wreszcie trafiłam do sklepu, który poważnie traktuje swoje klientki! Jestem...
~Daria
-

dodano: 3 lutego 2015

Ok! wątek zamknięty Bardzo miła, profesjonalna, rzetelna, gotowa do pomocy obsługa, jednak nie...
~Cecylia
-

dodano: 2 lutego 2015

SKLEP WARTY POLECENIA wątek zamknięty Absolutnie nie zgadzam się z zarzutem co do niskiej jakości obsługi. Według...
~Agata Augustyniak
-

dodano: 26 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry