Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bailine naprawdę działa!!! wątek zamknięty O metodzie odchudzania z Bailine dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która...
~Anna Sierakowska
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2010

ppp - opinia wątek zamknięty Nie polecam nikomu tego studia,poniewaz wydałam pieniadze, a nic mi nie...
~ppp
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 października 2008

Polecam, warto wątek zamknięty To była moja pierwsza seria zabiegów i jestem zadowolona. Czuję się po nich...
~Lila
-

dodano: 20 kwietnia 2010

Mariola - opinia wątek zamknięty Poszłam na zabieg próbny i nie spodziewałam sie aż takiego efektu,schudłam...
~Mariola
1

dodano: 11 listopada 2009

Polecam .. wątek zamknięty Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po...
~Agnieszka ID4240
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 stycznia 2010

Wspaniałe efekty :) wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. Efekty zdecydowanie...
~ID 4301
-

dodano: 10 października 2009

warto wątek zamknięty Bardzo miła i profesionalna obsługa. Po raz drugi korzystam z ich usług....
~SYLWIA KRUSZEWSKA (1928)
-

dodano: 1 października 2009

Bailine to gwarantowana poprawa samopoczucia wątek zamknięty W trakcie zabiegu udało mi się zmniejszyć obwód bioder , "spłaszczyć" brzuch,...
~Małgorzata Lech (3152)
-

dodano: 15 września 2009

POLECAM wątek zamknięty kolejna skuteczna cegiełka do realizacji marzeń - Polecam !
~Natalia IP 1995
-

dodano: 30 kwietnia 2009

mikrodermabrazja wątek zamknięty Koleżanka poleciła mi salon, skorzystałam z pakietu zabieów mikrodermabrazji...
~anma
-

dodano: 29 kwietnia 2009

Rewelacja wątek zamknięty Gdy tylko stwierdzisz, ze masz za duzo centymetrow zeby wcisnac sie w swoja...
~1769 Weronika Mucha
-

dodano: 24 kwietnia 2009

warto wątek zamknięty polecam wszystkim chcącym się odchudzić, lepiej czuć a nie mającym czasu na...
~Ewa
-

dodano: 11 lutego 2009

Hania 2770 - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką Salonu Bailine w Gdyni od 2 lat, korzystam z zabiegów...
~Hania 2770
-

dodano: 10 lutego 2009

przedłużanie rzęs wątek zamknięty Witam wszystkich, miałam szczęście skorzystać z usługi przedłużania rzęs już...
~Iwona
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 30 października 2008

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Korzystałam z pakietu zabiegów mikrodermabrazja połączona z mezoterapią...
~Monika
-

dodano: 29 września 2008

_Przedłużanie paznokci_ wątek zamknięty Pani Izabela bardzo dobrze przedłuża paznokcie,rewelacyjnie wyglądają tak jak...
~_Magdalena_
-

dodano: 4 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

16

wątków

do góry