Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena Witam. Chciałbym serdecznie polecić wszystkim Pana Łukasza. Jest to wybityny...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 stycznia 2025

Katarzyna - ocena Profesjonalista w najlepszym tego słowa znaczeniu. Bardzo pomógł mi na...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 15 października 2024

Walentyna - ocena Super. Bardzo polecam.
~Walentyna
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 26 lipca 2024

Grzegorz M. - ocena Najlepszy z najlepszych i prawdziwy cudotwórca! Już po pierwszej wizycie...
~Grzegorz M.
-

dodano: 22 lipca 2024

Mateusz - ocena Profesjonalista który wykonuje swoją pracę z pasją i empatią. Widać że zależy...
~Mateusz
-

dodano: 17 lipca 2024

Izabela Milton - ocena Olbrzymia wiedza merytoryczna i praktyczna, Pan Łukasz doskonale wie jak...
~Izabela Milton
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 13 lipca 2024

EM - ocena Do Łukasza wracam na masaże bańką chińską w celu zniwelowania cellulitu. Jest...
~EM
-

dodano: 12 lipca 2024

Gosia - ocena Zdecydowanie polecam rehabilitację prowadzoną przez Pana Łukasza. Gdy lekarz...
~Gosia
-

dodano: 3 lipca 2024

Agata - ocena Pan Łukasz Szpak wykonuje profesjonalny masaż, jest osobą o wysokiej kulturze...
~Agata
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 13 kwietnia 2024

Anekeb - ocena Już od dłuższego czasu korzystam z usług p. Łukasza. Po wieloletnich...
~Anekeb
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 października 2023

Jowita - ocena Polecam za pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do pacjenta....
~Jowita
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 października 2023

Danuta Zwierz - ocena Profesjonalne podejście. Solidna, rzetelna firma. Miła atmosfera. Szczerze...
~Danuta Zwierz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 października 2023

Mirka - ocena Korzystam z usług masażu od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Pełen...
~Mirka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 października 2023

Amator- sportowiec - ocena Najlepszy masażysta z jakiegokolwiek korzystałem, a korzystałem z wielu
~Amator- sportowiec
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 października 2023

Al - ocena Witam wszystkich, BAN-Qi prowadzone jest przez właściciela Łukasza i znajduje...
~Al
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2023

J.K - ocena Pan Łukasz fachowiec w swojej dziedzinie, korzystam z pomocy od kilku lat i...
~J.K
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 września 2023

Agata - ocena Najlepszy terapeuta jakiego znam i do którego regularnie wracam. Pomaga nie...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 września 2023

Paweł - ocena Super specjalista, zawsze chętny do pomocy i przede wszystkim sprawiający,że...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 września 2023

Dominika - opinia Do P. Łukasza trafiłam z polecenia i nie żałuję. Profesjonalna konsultacja ,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2023

Olga - opinia Dziekuje za uratowanie moich plecow.
~Olga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry