Widok

BAŃKI CHIŃSKIE - gdzie?

Dziewczyny nie wiecie może gdzie tanio i oczywiście dobrze zrobię masaż bańkami chińskimi ?Chciałabym taką serię sobie zaaplikować .
Dziękuję z góry :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://twojagazeta.pl/news/950/uzdrawiajcy-dotyk-masaysty
Zapraszamy do Kashmir Spa na pakiety masazy banka chinska. Prosimy poczytac opinie na temat salonu. Zapraszamy serdecznie http://www.kashmirspa.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za zaproszenie napisze mi Pani na priv ile zapłacę za 10 masaży uda,pośladki i brzuch .
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Zapraszamy i czekamy na maila:)

Zastanawiam sie nad serią tych zabiegów. Czy któraś z Was robiła? Proszę o opinie.

wiesz, nawet sama miałam zalożyc taki temat pd tytułem ""endermologia dla ubogich ;-)'
ja mam taką bańkę w domu (zestaw kupiony na allegro za grosze) i masuje sie/tzn. kiedyś masowałam z dobrym rezultatem! smarowałam się obficie oliwkę i jechałam bańką po udach i pośladkach/najlepiej pod prysznicem bo oliwka spływa). taki masaż bardo pobudza krążenie w miejscach z cellulitem. teraz wrócę do tych masaży z pewnością. prawda jest jednak taka, ze jeśli masz spory cellulit to bańka chińska Ci nie pomoże. Na mniejsze problemy tak, ale nie na wiekszy cellulit na który pomagają jedynie zabiegi w gabinetach medycyny estetycznej.

Ja robiłam serię takich zabiegów już 2 razy przy okazji akupunktury, zabiego obejmował akupunkturę, masaż tradycyjny i masaż bańką chińską,
za pierwszym razem poprostu stawiał mi te bańki i były takie sine slady które zeszły po ok 10dniach od ostatniego zabiegu, a za drugim razem (niedawno skończyłam serię) jeździł mi bańką po plecach, nogach i nie było żadnych śladów,

mnie nic nie bolało i bardzo mi sie podobało (lubię takie relaksujące zabiegi) No ale.... efektu nie było. Czy kochana robiłaś endermologię? czy piszesz tutaj z własnego doświadczenia?

Tak robilam - efekty sa tutaj naprawdę dobre ale trzeba wziasc okolo 10 zabiegow, tak przynajmniej stwierdzili w gabinecie w którym robiłam ,wzielam 8 i bylam zaskoczona efektem! super,naprawde warto jesli macie luzna skore na brzuchu, oczywiście wspomagałam się tutaj sportem jak również i odpowiednią dieta. Bo to również ma znaczenie ;) A nie tylko same masaże.

Gdzie robiłaś?

Clinica cosmetologica na Sklodowskiej w Gdańsku

Słuchaj właśnie sobie patrzę ich cennik i zastanawiam sie czy nie opłacalo Ci się wziać pakietu 10 zabiegów?

Bralam to pod uwage ale na początku wzięłam sobie 2 zabiegi tak aby zobaczyć czy bedą jakies rezultaty. No i po drugim cera już była faktycznie bardziej ujędrniona. Zastanawiałam sie czy nie wziąc pakietu 10 bo faktycznie bardziej się to oplaca. Ale trochę zaoszczedzilam z kasa no i nie wiedziałam czy będzie mi potrzebne tyle zabiegow. Pewnie z perspektywy czasu jakbym wiedziała jak skuteczne to bedzie to bym wzieła cały pakiet.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

do góry