Widok

BANKOWIEC- czy tu wesele

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moi kochani,
serdecznie Was proszę o wypowiedz na temat Bankowca w Jelitkowie.
zamiaruje robic wesele 11 czerwca, Pani dyrektor przedstawiła nam oferte no i nie wiem co robic.
Czy ktos z was moze wyprawiał tam przyjęcie.
podoba mi się tam z uwagi na to iz odrazu sa dostępne noclegi, które musimy zapewnic gosciom (ok 20-25 pokoi)
jesli Wasze odczucia sa srednie to może zaproponujecie nam jakąś alternatywę
bede bardzo zobowiązana wraz z moim narzeczonym
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Razem z moja żoną byliśmy na weselu naszych znajomych ok 2 lata temu. Hotel z czasów wczesnego Gierka, ale było naprawde miło. Na wejściu szefowa przywitała Młodych chlebem i solą. Sala jest bardzo duza i jest miejsce dla orkiestry i wystarczajacy parkiet. Można wychodzić na papieroska na balkon. Napewno zaleta jest bliskość plazy i przystanek autobusowy. Goście z Gdańska maja blisko do domu.
To moje subiektywne odczucia, Hotel Hilton to nie jest ale przecież zabawa zależy głównie od towarzystwa. Pozdrawiam
Wpisz w wyszukiwarke slowo Bankowiec a dowiesz sie wszystkiego
Oto posty które dotychas sie ukazaly a jeszcze nie zostaly wykasowane przez administratorow

Autor: upta 15-09-2004 09:40 wyślij odpowiedź

Mialam wesele w Bankowcu w Jelitkowie - nikomu nie polecam!!!
najgorsza organizacja pod sloncem!!! osoby obslugugjace gosci nawet nie znaly definicji slowa "kelner", obiad podany byl zimy( nic dziwnego skoro podawany byl przez ponad 2 godziny!!!), sala nie przygotowana - dekoracje byly dostawiane na stoly, gdy goscie zasiadali do stolu.
Pani Płoszynska- dyrektorka, chodzila na weselu za goscmi i pouczala ich, zeby sie nie opierali o sciany, bo tapety zedra!!!!

KOSZMAR!!!! dodam jeszcze, ze 2 tygodnie przed weselem przez przypadek dowiedzielismy sie, ze na sali jest generalny remont, a w piatek ( dzien przed weselem) byly kladzione tapety!! sala smierdzial klejem i nowa wykladzina!!

polecam tylko tym, ktorych bawi uzeranie sie w dniu slubu z chamowatym wlascicielem i slamazarna i kompletnie niezorganizowana pania dyrektor!!!

Re: BANKOWIEC- gorzej byc nie moze!!!
Autor: Ana 15-09-2004 15:57 wyślij odpowiedź

My też mamy rezerwacje ,ale bez kasy jeszcze i mamy oglągać po tym remącie - i aż tak źle wypadło twoje wesele może oni się dopiero organizują. Idę na zwiady.

Autor: Lidia 16-09-2004 08:03 wyślij odpowiedź

Ja bawiłam się na weselu koleżanki w Bankowcu w czerwcu 2003 r. i nie wspominam tego w negatywny sposób. Z tego co pamiętam jedzenia było dużo i było całkiem smaczne, a żeby zimne było, to też sobie nie przypominam.

Autor: upta 07-10-2004 13:44 wyślij odpowiedź

Lidia napisał(a):

> Ja bawiłam się na weselu koleżanki w Bankowcu w czerwcu 2003 r.
> i nie wspominam tego w negatywny sposób. Z tego co pamiętam
> jedzenia było dużo i było całkiem smaczne, a żeby zimne było,
> to też sobie nie przypominam.

w 2003 roku kto inny byl wlascicielem!! teraz wlascicielem Bankowca jest Rzemieslnik...

Autor: Ala 07-10-2004 19:07 wyślij odpowiedź

tak, teraz właścicielem Bankowca jest ktoś inny. Jak żądził nim Bank Gdański to było tam super. Obsługa była bardzo miła a jedzenie pyszne!! Często miałam tam szkolenia to jeździłam z przyjemnością. Planowałam nawet tam swoje wesele. Sala była ładna, wiedziałam że pięknie stroją, ale wiedziałam że jest na sprzedaż i bałam się że umowa podpisana z BIG BG może wygasnąć jak sprzedadzą Bankowca. Teraz jak tam jest to nie mam pojęcia bo dawno nie byłam.

Autor: upta 08-10-2004 09:54 wyślij odpowiedź

sala ladna - w stylu magnackim z wielkim obrazem marynistycznym na glownej scianie, na bocznych barokowe scenki rodzajowe i wielkie krysztalowe lustro.

i to jest koniec pozytywnych odczuc w stosunku do stowarzyszenia Pomorzanin, ktore obecnie jest wlascicielem. do konca zycia bede wszystkim odradzac przestepowanie progow Bankowca!!

Autor: upta 11-10-2004 14:18 wyślij odpowiedź

podbijam! nie popuszcze!
dzięki piękne ktoś...
wprawdzie czytałam tem watek, ale chciałam sie upewnić czy tylko złe opinie sa na jego temat (jak naraize dwie)
ale patrzę i coraz bardziej sie obawiam, że jednak do najlepszych miejsc na wesele to Bankowiec nienalezy.
najgorsze, że niestety nie jstem na miejscu w 30mieście i musze sie bawić w opinie, i załatwanie terminów na telefon bądx maila.
cos kiepsko to widzę, a ślub 11 czerwca- przegladajac forum troszke mnie zaszokowała ilość osób która w tym terminie ma Swój wielki dzień
jak znacie coś fajnego to prosze dajcie znać, najlepiej jesli byłyby tam miejsca noclegowe, muszę zarezerwować ok 20-25 pokoi..
troszke sie załamałam...
pozdrawiam...

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Iuliia M. - ocena (5 odpowiedzi)

Z całego serca polecam OSK Delta. Jazdę samochodem zaczynałam zupełnie od zera i na początku...

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry