Widok

BAR 4 - nareszcie.....

jakies wrażenia ? oczywiście pytanie tylko dla tych którzy oglądają....zapowiada sie jeszcze ciekawiej niż było...więcej gołych cycków,więcej kłótni..więcej wszystkiego...
od dzis tempo życia milionów polaków wyznaczaja godziny audycji w polsacie....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oni coraz bardziej przeginaja, specjalnie wybrali takie laski ktore najdelikatniej mozna okreslic wrednymi sukami....zawisc tak bije przez ekran ze az mnie porazilo.....a ta ekipa z bigbrothera ich zmiazdzy....zawisc kontra przyjazn....ciekawa sprawa:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
może powiem tyle...miałam wątpliwą przyjemność widzieć to towarzystwo (tu okaże swoj bak kultury i nie uzyje duzej litery mowiac o ludziach).
Szkoda słow...Robili badania w tym samym miejscu, czasie (na nieszczescie) co ja. Poziom poniżej parteru..ich i organizatorów...
Zeby ich okreslić musialabym uzyć innego slownika niż uzywam codziennie...
Zresztą szkoda słow...Dobrze, ze sa inne kanaly telewizyjne, chocby Animal Planet :)
albo discovery

Popieram!

Pozdrawiam
Bolek
animal planet ??????????

przeciez to jest animal planet tylko, że zwierzaki mówią..a nawet sa tam mówiące kobiety (np.DODA albo IZA zakolczykowane jak przecietna krowa europejska)...

Czy jestem nienormalna?
Bigbrothery i bary
nie pociagają mnie i nie bawią.

Pozdrawiam.
a mnie bawia...ludzie coraz mniej mnie zaskakuja ale bawią ciągle ;)

ja tego nie ogladam,bo bralam udzial w castingu i nie zostalam przyjeta ;(( bo nie chcialam sie kochac z manekinem na oczach komisji...;-))) heh
londa...sam start w castingu do tego programu powoduje osłabienie checi spotkania sie z tobą sam na sam..;)..

niech sie pozabijaja zgwałca albo zlesbią i tak dół totalny i takie zerowanie na popularności u frajerów
Idea wszelkich reality show jest tragiczna. Poza tym i tak, to co się tam dzieje jest zgodne ze scenariuszem. A klaudiusza to z telezakupów mango wyrzucili? Jak nisko trzeba upaść, żeby w czymś takim wystąpić....
nie dosc ze noce bez ciebie...to jeszcze oslabione checi....to juz na pewno depesja ;-)))
tak chiev....niestety kolejne wielkie gówno:(
dla mnie ci ludzie juz są chorzy
Frytka po raz 1000000 raz bierze w tym udział a i tak nie wygra:)
jeju przegapiłem frytkę..ale za to jest maja i iza..one nam nie pozwola zdechnąc z nudów..dopóki któraś nie wyleci ;)...ale i tak zostanie kilku oryginałów...
londa.odszczekaj , że byłaś na castingu do baru...błagam cie..;)

...hau...hau...hau...
uff...znowu zaczynam cie lubić..a teraz lece sie kapac bo zaraz BAR ;).

a jakie mialam wyjscie skoro tak ladnie blagales...w koncu nie umiem odmawiac ;-)))

it's up to you...;)
wyobraziłem sobie jak ujadasz..na czworaka..;)...boski widok...hau...hau...;))

na castingu tez musialam ujadac ;-)))) i tez im sie to bardzo podobalo..

it's up to you...;)
a jednak byłaś !!! musisz miec niezle namotane we łbie...(wersja dla wrazliwszych - w główce..)

boze chiev nie rozsmieszaj mnie..:-DDDD
Wrażeń zero.Oglądałam ostatni BAR i muszę stwierdzić,że nawet mi się podobał,bo ciekawi ludzie byli w nim...np.Adrian(który doszedł po czasie),Magda Modra.Ale tego BARU co jest teraz to widziałam tylko urywek i muszę stwierdzić,że nie zauważyłam nikogo interesującego i godnego mojej uwagi.Widziałam,że Maja tam się znalazła.Jak się nie mylę to widziałam ją ostatnio walczącą o "męża" w programie na TVN "Kawaler do wzięcia"który był totalną porażką ( tzn,nie ten koleś tylko program)i wg mnie strasznie poniżający dla kobiet.Co to ma być,aby babki zabijały sie o faceta.To chyba na odwrót powinno działać :)Jakoś ta Maja nie pasi mi w tym programie.Co do reszty to nie wiem,bo nie przyjżałam się.I chyba nawet nie będę tego robiła.
WOW!!! Zgadzam sie, ze tego typu programy nie wplywaja najlepiej na rozwoj umyslowy:) i widze, ze waszym zdaniem rowniez nie i w ogole zdaniem kazdego z kim mam okazje gadac na ten temat, wiec co mnie najbardziej dziwi...? Ze BAR bije rekordy ogladalnosci (nawet w powtorkach) i mimo, ze tak znienawidzony, dostal az posty plus moj dwudziesty trzeci...:)
-respect-

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

do góry