Widok
Oni coraz bardziej przeginaja, specjalnie wybrali takie laski ktore najdelikatniej mozna okreslic wrednymi sukami....zawisc tak bije przez ekran ze az mnie porazilo.....a ta ekipa z bigbrothera ich zmiazdzy....zawisc kontra przyjazn....ciekawa sprawa:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
może powiem tyle...miałam wątpliwą przyjemność widzieć to towarzystwo (tu okaże swoj bak kultury i nie uzyje duzej litery mowiac o ludziach).
Szkoda słow...Robili badania w tym samym miejscu, czasie (na nieszczescie) co ja. Poziom poniżej parteru..ich i organizatorów...
Zeby ich okreslić musialabym uzyć innego slownika niż uzywam codziennie...
Zresztą szkoda słow...Dobrze, ze sa inne kanaly telewizyjne, chocby Animal Planet :)
Szkoda słow...Robili badania w tym samym miejscu, czasie (na nieszczescie) co ja. Poziom poniżej parteru..ich i organizatorów...
Zeby ich okreslić musialabym uzyć innego slownika niż uzywam codziennie...
Zresztą szkoda słow...Dobrze, ze sa inne kanaly telewizyjne, chocby Animal Planet :)
Wrażeń zero.Oglądałam ostatni BAR i muszę stwierdzić,że nawet mi się podobał,bo ciekawi ludzie byli w nim...np.Adrian(który doszedł po czasie),Magda Modra.Ale tego BARU co jest teraz to widziałam tylko urywek i muszę stwierdzić,że nie zauważyłam nikogo interesującego i godnego mojej uwagi.Widziałam,że Maja tam się znalazła.Jak się nie mylę to widziałam ją ostatnio walczącą o "męża" w programie na TVN "Kawaler do wzięcia"który był totalną porażką ( tzn,nie ten koleś tylko program)i wg mnie strasznie poniżający dla kobiet.Co to ma być,aby babki zabijały sie o faceta.To chyba na odwrót powinno działać :)Jakoś ta Maja nie pasi mi w tym programie.Co do reszty to nie wiem,bo nie przyjżałam się.I chyba nawet nie będę tego robiła.
WOW!!! Zgadzam sie, ze tego typu programy nie wplywaja najlepiej na rozwoj umyslowy:) i widze, ze waszym zdaniem rowniez nie i w ogole zdaniem kazdego z kim mam okazje gadac na ten temat, wiec co mnie najbardziej dziwi...? Ze BAR bije rekordy ogladalnosci (nawet w powtorkach) i mimo, ze tak znienawidzony, dostal az posty plus moj dwudziesty trzeci...:)
-respect-
-respect-