Widok

Moja kobieta nie ma ochoty na seks

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos...
Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna para, lubimy wspolne spedzanie czasu, wypady, imprezy, zwykle zycie we dwoje. Od Poczatku zwiazku byl jednak problem z Seksem. Ja mam wg niej za duza ochote na seks.Ona mowi ze raz na tydzien jej wystarczy, a tak na.dobra sprawe to kochamy sie.moze raz w miesiacu, byl.okres gdzie nie kochalismy sie przez 3-4 miesiace. Ja juz psychicznie wysiadam. Jestem normalnym facetem , z czasem zauwazylem ze zaczyna mnie ona wkurzac, pewnie jest to spowodowane tylko tym,ze nie ma seksu,
Seks jest tylko wtedy gdy ona ma.chcice , jednorazowa na jakis okres czasu np. raz e miesiacu. Potem celibat. Kocham ja, ale to jest silniejsze ode mnie i zwracam.uwage na mnostwo pieknych kobiet. Jestem.atrakcyjnym.facetem, zadbanym i przystojnym , pewny siebie, nie mialbym problemu by zdradzic, lecz nie chce, nie chce bo nie spojrzal bym Mojej Kobiecie w oczy, ani sobie w lustrze.
Probowalem juz wszystkiego, rozmowy o tym juz mnie teraz mecza , bo bylo ich sporo, lecz nic sie nie zmienilo.
Widze ,ze gdy nie spedzam z nia czasu, jestem pelen radosci, usmiechniety i zwariowany, a gdy spedzam go razem z nia , juz przygaszony, psychicznie jest mega ciezko.... eh
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

To pisz , marcin1.kowalski1@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To naprawdę trudna sytuacja. Może warto spróbować podejść do tematu inaczej, np. przez wspólne warsztaty lub rozmowy z terapeutą par? Znam miejsce, które pomaga w takich sprawach, chętnie podam kontakt jeśli chcesz.

hej hej wypróbowaliśmy te zachwalane tutaj przez was egzotyczne ziółka - feminam libido w Sobotę i moja recenzja jest jak najbardziej pozytywna. Wyczytaliśmy na innym forum że rozkruszone i rozpuszczone w słabym alkoholu działają lepiej. Więc wzieliśmy 3 tabletki pokruszyliśmy następnie wsypaliśmy do kieliszka wina i zalaliśmy winkiem. Trochę pomieszałem i rozpuściło się. Ważne jest żeby dokładnie rozgnieść najlepiej młotkiem albo tłuczkiem. Powiem wam że po około 30 minutach od wypicia w moja kobietę wstąpiła taka chcica że aż byłem w szoku. Normalnie jak nigdy tego nie robi to tym razem sama usiadła mi na kolanach i zaczęła się dobierać. Później było normalnie we wszystkich możliwych pozycjach niektóre pierwszy raz a inne co nam wcześniej nie wychodziły bo nie była odpowiednio nawilżona a tera dosłownie ślizgałem się w niej. Naprawdę super

czas wymienić , w tym kraju nie przywrócisz ustawień fabrycznych

U mnie po 15 latach malzenstwa to samo,ostatnio zawsze ja inicjowałem,i doszlo ze raz.na miesiac pozniej na 3 miesiace a teraz od 3 lat w ogole,mi juz przeszla ochota na nia bo ostatnie razy byly wymuszone,Na innych polach zas jest ok l.Po tak dlugim czasie nawet przestala mnie teraz podniecac i juz nawet nie inicjuje...

Wydaje mi się że to toksyczny związek

jak jesteście tylko para i nie macie dzieci to zmień ten model , wymień na bardziej ruchliwy .im dłużej będziesz trwać w tym układzie to będzie gorzej ,.żadne rozmowy i terapie nic nie pomogą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niezłe te tabletki zdaje mi się że działają nie tylko na ochotę na seks ale na kobiecość i atrakcyjność przy dłuższym stosowaniu. Na szczęście mój facet nie musi rozpuszczać .....
Odezwij się

nic lepszego od "lisingu" lub "firmy zewnętrznej" . Oczywiście temporary use
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

znajdź sobie jakąś na boku i tyle, po co się męczyć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem podobnie z moja żoną. Godzina 22. Do łóżka tyłkiem do mnie i spać. A jak napomknąłem tylko coś o seksie to jest zmęczona i chce sie spać. I tak od wielu miesięcy. Jak się przytrafił seks to raz na miesiąc i to po awanturze bo z jej strony zaangażowanie w pożycie małżeńskie - żadne. Na innym forum przeczytałem tutaj też ktoś wspominał o tych tabletkach feminam libido z egzotycznymi ziołami. Postanowiłem spróbować bo się rozpuszczają po rozkruszeniu no i żona w końcu zaskoczyła, seks był na razie raz się udało bez kłótni awantur itp.. zobaczymy jak dalej jestem dobrej myśli.
Może jest właśnie coś, co jej się nie podoba? U mnie w związku wszystko jest spoko, ale mój facet robiłby to tylko w jednej pozycji, czyli leżąc na plecach. Przez to odechciewa mi się seksu z nim i jest coraz rzadziej. Czasem mam wrażenie jakbym robiła to z kłoda. Ogólnie ma bardzo słaba kondycję bo jak już go namowie na jakąś inną pozycję to po trzech minutach się poci i nie daje rady. A chciałby to robić tak minimum dwa razy w tygodniu ale ile można, ciągle to samo. :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem, że jesteś w trudnej sytuacji i szukasz porady w kwestii problemów seksualnych w związku. To ważny temat, który może wpływać na ogólną jakość życia i relacji. Oto kilka sugestii, które mogą pomóc:

1. Komunikacja:
- Mów do niej o swoich uczuciach w spokojny sposób. Wyraź swoje potrzeby i obawy bez oskarżeń. Skoncentruj się na wyrażeniu siebie, unikając zarzutów.
- Upewnij się, że słuchasz jej punktu widzenia. Może istnieć wiele powodów dla jej ograniczonej chęci do seksu, a zrozumienie tego może być kluczem do rozwiązania problemu.

2. Terapia par:
- Zastanówcie się nad skorzystaniem z terapii par. Profesjonalny terapeuta może pomóc w zrozumieniu korzeni problemu i znalezieniu sposobów na poprawę intymności.
- Terapeuci par często pomagają parom pracować nad komunikacją i rozwijaniem zdolności do wyrażania swoich potrzeb.

3. Rozwinięcie intymności:
- Znajdźcie inne sposoby na wyrażanie intymności poza samym aktem seksualnym. Czasem istnieje potrzeba budowania więzi emocjonalnych, aby poprawić sferę seksualną.
- Wspólne akty, takie jak masaż czy intymne rozmowy, mogą pomóc w odbudowaniu bliskości.

4. Zrozumienie różnic libido:
- Różnice w poziomie libido są częste w związkach. Ważne jest, aby obie strony zrozumiały potrzeby i oczekiwania partnera.
- Poszukajcie kompromisów, które zaspokoją oczekiwania obojga, może to obejmować ustalanie wspólnego planu działania w kwestii życia intymnego.

5. Badanie przyczyn medycznych:
- Warto również wykluczyć ewentualne przyczyny medyczne dla ograniczonej chęci do seksu. Problemy zdrowotne mogą wpływać na sferę intymną, dlatego warto skonsultować się z lekarzem.

Pamiętaj, że każda sytuacja jest unikalna, i co działa dla jednej pary, niekoniecznie zadziała dla innej. W przypadku trudności warto skonsultować się z profesjonalistą, który pomoże w zrozumieniu sytuacji i podjęciu odpowiednich działań. Warto również być cierpliwym i otwartym na zmiany, gdyż poprawa może wymagać czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Warto zajrzeć na stronę https://sklepintymny.com.pl blog, z którego można dowiedzieć się naprawdę sporo, może akurat znajdziesz sposób :)

Kobieta ? rozumie że , nie żona? .Nie macie dzieci , kredytu .Co z mieszkaniem ?. Gdybyś był moim synem ? Znając jego charakter .Radziłabym mu rozwód , ale w myślach. Decyzja należałby do niego . Ważne to co jest między wami .Internauci mogą " radzić ", korzystając z własnych myśli, doświadczeń. Nie wyglądają jak TY, finanse ? Jeżeli otwarte karty nie pomogą , nie wyzna co ją boli ? ślub, dziecko , choroba, także psychiczna , Molestujący szef, defraudacja, łapówka , " zakochała się ? . Co ciebie boli , sex to nie wszystko. ? Wyjedźcie na 3 dni i szczerze od początku porozmawiajcie .. Piszcie do siebie list , a później odpowiedź na zalety, zarzuty . Powodzenia Jeżeli nie da nic odejdź , będzie gorzej. Pisze z obserwacji . Tolerancja. Dawno temu usłyszałam że stan małżeństwa zależy od kobiety. Zaczynając od początku , źle wybrał człowieka na życie, ojca dzieciom itd.

Może rozmowa z seksuologiem pomoże? Albo niestety pozostaje rozstanie. Jeżeli nic się nie zmieniło przez tyle lat. Masz zamiar męczyć się tak do końca życia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może jakaś choroba ja trawi, lub przemęczona . Pomagasz?

To ma sens

Nie no jest parę fajnych tabletek, sam używam Permenking i Maxigra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry