Widok

Zdrady wkoło

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie potrafię pozbierać. Natomiast moja kuzynka, która sama mi pomagała sie pozbierać, oświadczyła mi, ze sie zakochała ze wzajemnością w żonatym mężczyznie. Ja tego zupełnie nie rozumiem, on ma żonę, ona o tym wie, a i tak sie z nim spotyka. Ja omal sie nie zabiłam, jak tylko odkryłam prawdę i ona o tym wiedziala, ze przechodzę to tak ciężko. To czemu robi to innej kobiecie. Czy ona nie widzi? Co sie dzieje na tym swiecie. Podobno to jego zona to zla kobieta, tak samo moj pisał w wiadomościach do kochanki. Ja pracowalam, a i tak znajdowałam czas na pranie, sprzątanie i gotowanie, a ten sie żalił, ze siedzę i nic nie robię, mimo, że to on nigdy nie mial czasu by cokolwiek zrobić. A moja koleżanka wierzy w to, co ten mężczyzna wypisuje. Ja myślę ze jego żona, nawet nic nie wie. Nie umiem z koleżanką rozmawiać o tym, widzę ze jest zakochana i szczęśliwa, ale dla mnie to szaleństwo. By robić coś takiego komukolwiek. Piszę anonimowo, bo nie mam z kim o tym porozmawiać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic nie zrobisz, chce zostać kochanka to zostanie. Kto raz zdradził, zdradzi i drugi raz, więc świetlnej przyszłości im nie wróżę. Moja znajoma z pracy podobnie, zakochana na zabój. Po czym on od zony nie odszedł, za to wymienił koleżankę na inna, i tak sobie zyje z żoną oficjalnie, a z inna na boku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz anonimowo, zrzucić swój balast, a ja, anonimowo, odpiszę (jeśli zechcesz).
Porównasz te dwa obrazki (twój - co widzisz, z moim - co zobaczę).
zwykla@int.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> nadal sie z tego nie potrafię pozbierać

Przestań rozkminiać miniony już związek a zacznij budować swoje poczucie wartości.

Związek kuzynki olej zupełnie - to jej życie i jeśli jest (a zapewne jest) dorosła, to ma pełne prawo same je sobie zabagnić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry