Widok

BASEN DLA KOBIET W CIĄŻY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam. czy któraś z was chodziła albo chodzi na zajęcia dla kobiet w ciąży na basenie na Tatrzańskiej w Gdyni? Byłyście zadowolone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam sama pływać, właśnie do jezuitów. Do 9 miesziaca w niedzile bo jest ciepla woda. Pod koniec ciazy nie moglam sie doczekac niedzieli
gugis, tam jest cieplejsza woda niż normalnie na basenie? pytam bo chodze na basen na karwiny i teraz już marznę a co bedzie pozniej
image
image
a nie miałaś problemu z przepełnionym torem? Bo często jak na basen chodziłam przed ciąża ( ale nie do Jezuitów) to było mnóstwo ludzi i obawiam się trochę o brzuch - czy ktoś mnie niechcący nie kopnie
Dziewczyny a od któego tyg chodzicie n abasen? Domyślam się, że to zależy od pewnych kwestii i najlepiej zapytać lekarza ale chciałabym wiedziec z praktycznego punktu widzenia:)
Pozdrawiam:)
ja chodzę od początku ciąży, mój lekarz powiedział tylko: "Ciąża kocha wode" :)
image
image
3oko a gdzie chodzisz??
chodzę na karwiny, koszt: 10 zł. Jest bardzo czysto i na stronie www mozna sprawdzic rezerwacje torów na dany dzień
image
image
Ja tez zawsze sobie wyobrazalam, ze w ciazy bede chodzic na basen, spacerki..... Ale lekarz stnowczo odradzil mi basen, ze jest za duzo bakterii, i byla by tragedia, zeby to pozniej leczyc. Troche szkoda...
mój lekarz jak najbardziej polecał mi basen - że to zdrowo dla kręgosłupa i dla dziecka bardzo dobrze. tylko samej to się straszne nie chce:). Ale chyba skuszę się na te zajęcia piątkowe u Jezuitów - dla kobiet w ciąży.
mi tez lekarz polecal basen, ale jakos tak samej mi glupio, szczegolnie ze brzuch zaczyna juz byc widac, ale na razie wyglada jak "przezarty" a nie ciazowy:)

Podbijam temat. Gdzie w Gdańsku odbywają się zajęcia dla kobiet w ciąży? Czy ktoś może coś polecić?

https://www.plywak.pl/aquamama

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry