Widok

BAŻANTARNIA XC ELBLĄG

na ELBLĄSKIEJ STRONIE ROWEROWEJ pojawiła się zajawka o zawodach MTB - BAŻANTARNIA XC - jesteście zainteresowani ?

:-)

z - pozdrawia Darecki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, wiem zrobiłem błąd, ale jakoś wcześniej nie interesowałem się tym aż tak, a w zasadzie w ogóle. A rowerek wtedy ważył równe 20 kg, cały ze stali, stalowe obręcze, osprzęt SIS i takie tam... z resztą teraz też nie mam jakiegoś wypasu, bo zwykły Giant na osprzęcie Alivio, ale i tak lepiej niż wtedy. Powiem szczerze, że jeszcze 2 lata temu nawet nie wiedziałem, że są takie rajdy jak BikeTour. W zeszłym roku zabrakło kasy na kask dlatego musiałem czekać do tego roku. No cóż, liczę się z tym, że skończe wyścig jako ostani i to pewnie 3 razy zdublowany;)), ale powiem szczerze, że traktuje to bardziej jako "zabawę" niż jakąś wielką walkę.
Informuję, że elbląski Klub NEKSUS nie zamierza rywalizować z nikim w sprawie organizacji zawodów MTB. Robimy zawody ponieważ Nas to fascynuje i cieszy. Robimy zawody po amatorsku - wkładając w nie kawałek serca (dla wyjaśnienia dodam, że serce to jest kawał mięsa bez słoniny). Sprawę wyboru pozostawiamy WAM czyli tym najważniejszym.

pozdrawiam i zapraszam

z - pozdrawia Darecki
Spokojny regulamin zawodów jest już na stronie - zainteresowani pewnie już o tym wiedzą. Sam jestem zaskoczony ale "być może" będziemy mieli dla niektórych niespodziankę - powtarzam jednak "być może". Sam jestem tym faktem niesamowicie zaskoczony.

Biki naszykowane ???

z - pozdrawia Darecki
Plan startów pierwszej edycji "BAŻANTARNI XC" już jest na stronie :-)

z - pozdrawia Darecki
oj jest lepiej niż myślałem

z - pozdrawia Darecki
TO JUŻ JUTRO !!!

z - pozdrawia Darecki
do góry