Widok

BELL BATORY

kpina totalna , odradzam.W opisie jest praca stała hm ciekawe czemu tak często ukazuje się ogłoszenie o naborze , może umiejętności potęcjalnych kandydatow przewyzszaja nad faktycznym wynagrodzeniem i oczekiwaniami firmy.
LEPIEJ DAJ SOBIE SPOKOJ STRATA CZASU !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
chodzi o szkołę językową czy o sklep odzieżowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep odzieżowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam rok w tej firmie tylko w C.H.Klif potwierdzam opinie jesli chodzi o wynagrodzenie i traktowanie pracownikow...kierowniczka -gorsza niz w Batorym uwierz ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a szefowa jeszcze gorsza kierowniczki jeszcze takie sobie pracowalam w tej firmie
odradzam
zdecydowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMI HILFILGER TAYLOR
CAMEL ACTIV
PIERE CARDIN
I JEST JAKIS SKLEP W GALERI BAŁTYCIEJ STRELSON
nie polecam 2 lata dla mnie w tej firmie to udreka była !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak zwykle jakaś niespełniona frustratka, która wyleciała za lenistwo. Kupuję garnitury w tym salonie od lat i obsługa zawsze była bardzo kompetentna. Niestety (wiem to po swojej firmie) zawsze jak kogoś zwolnią, to potem szuka "sprawiedliwości" po różnych forach. Żenada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
kiedyś złożyłam swoje cv w tym sklepie. Nikt się nie odezwał chociaż warunki spełniałam a wywieszka ze zatrudnia pracownika wywieszana jest co kilka tygodni. na odleglosc widac ze cos tam smierdzi, skoro nie potrafią skompletować stałego personelu. Już bym swojego cv nie złożyła w tej firmie i innym też odradzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
bycie pracownikiem a bycie klientem to zupełnie inna sprawa.Wcale nie musi ta osoba byc flustratem , nie oszukujmy sie nie sądze aby sprzedawca opowiadał klientowi z jakim personelem pracuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i bardzo sobię chwalę.
Praca stała, zarobki na dobrym poziomie, atmosfera też w porządku.
Uważam, że osoby które piszą te bzdury są niekompetentne i dlatego nie nadają się do specyfiki tej pracy.
Praca super, polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja również pracuję w jednym z salonów Bell i uważam, że jeśli ktoś chce pracować, to pracować będzie. Na nic tu biadolenie i skamlenie. Niech się lepiej krytycy przyznają, że nie pasowało im to, że kierownicy kazali im pracować, uczyć się standardów obsługi i nie można było godzinami na fejsie siedzieć. Bell, to praca dla ludzi konkretnych, nie dla looserów.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
to ciekawe dlaczego ak długo nie możecie sobie znaleść pracowników i dlaczego tyle osób tak niegatywnie się wypowiada i dlaczego pracownicy zakładaja sprawy w sądach co napisałaś pozytywna opinie bo szefowa Ci kazała pod pozorem jaktego nie zrobisz to Cie zwolnię???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie w pelni z przedmowczyniami...i nie chodzi tu o jakas frustracje napewno..osobiscie naleze do osob ktore absolutnie poswiecaja sie pracy bez reszty mimo zarobku w bellu 1112 zlotych bez wielomiesiecznych premii, wiecznego strachu przed telefonem od szefowej bo w jej glosie slyszalysmy ogromna frustracjie niezaleznego od nad slabego utargu..mimo wielu prosb dotowarowywania sklepu oraz obnizania cen aby dostosowywac je do obecnej sytacji na rynku spotykalysmy sie ze strony wlasicielki z dysaprobata. Wspolkolezanki fantastyczne mimo panujacej sytuacji (mowie o sklepie w Osowie)klienci tagze mili i wyrozumiali.choroba na ktora cierpi ta firma to WLASCICIELKA ktora mimi ogromnego doswiadczenia nie poptrafi docenic nawet po latach pracownika wykazujac sie totalnym brakiem profesjonalizmu chociazby w rozmowie telefonicznej a doradcy ktorych posiada pograzaja firme bell jeszcze bardziej...odradzam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
frustranki?????????? droga pani jesli jest pani klientem to guzik pani wie o tym co wewnatrz sie dzieje .... a tam nie jest dobrze . radze ZANIM SIE PANI WYPOWIE TO POZNAĆ TA WEWNETRZNA STRONE A POTEM KRYTYKOWAC TYCH CO TAM PRACOWALI ALBO SAMI SIE ZWOLNILI ... OBSŁUGA FAKT JEST KOMPETENTNA SAMA 2 LATA OBSLUGIWAŁAM KLIENTÓW PRACUJAC W JEDNYM ZE SKLEPÓW ALE SPOSÓB TRAKTOWANIA PRACOWNIKÓW JAK SMIECI I ŻE PRACOWNICY IDA DO SĄDU ABY OTRZYMAĆ WYPŁATY TO DRUGA KWESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!A I JESZCZE JEDNO NIE PRACUJE TAM OD ROKU I DZIEKUJE BOGU ZE SIE WYRWAŁAM Z TEO MIEJSCA BO ODESZŁAM!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram nie warto zgadzam sie z anonimem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma ma wytoczone sprawy o łamanie praw pracowniczych.
Google polecam :)
Jedną z takich spraw ostatnio kierowniczka Bella przegrała, a czekają ją kolejne- przegrane.

Trzymajcie się od tej firmy z daleka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam tych salonów zanim złozycie cv radzę dokładnie sprawdzić sobie listę salonów abyscie przypadkowo sie nie wpakowali w te firmę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE POLECAM

Bell - C.H. Batory, I piętro, Gdynia, ul. 10 lutego 11, tel.58 661 81 30
Pierre Cardin - Gdynia, ul. Armii Krajowej 28, tel.58 620 88 92
Pierre Cardin - C.H. Klif, parter, Gdynia, Al. Zwycięstwa 256,tel.58 668 18 14
Carl Gross - C.H. Klif, I piętro, Gdynia, Al. Zwycięstwa 256, tel.58 668 58 15
Camel Active - C.H.Klif, I piętro, Gdynia, Al. Zwycistwa 256, tel.58 622 30 18
Bell - C.H. Madison, I piętro, Gdańsk, ul. Rajska 10, tel.58 305 49 94
Bell - Gdańsk, ul. Grunwaldzka 64, tel.58 341 46 35

Pierre Cardin- Fashion House Outlet Center, Gdańsk, Przywidzka 8, tel.58 304 80 41

Digel- Fashion House Outlet Center, Gdańsk, Przywidzka 8, tel.58 682 05 28
Strelsson- Galeria Bałtycka, I piętro, Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 141, tel. 583452214
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie - gdyby było dobrze to by nie szukali non-stop. Płacą grosze a wymagania Bóg wie skąd! kto by chciał pracować pod taką presją????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aga, na TRÓJMIEŚCIE pojawiają się ogłoszenia Że szukają sprzedawców ale email kontaktowy nic nie mówi, że to ta firma. Dowiesz się dopiero jak trafisz do sklepu. Bo rzecz jasna w ogłoszeniu też nazwa firmy nie jest podana! Dlatego trzeba być czujnym, bo firma posługuje się zupełnie innym adresem email. Dlatego teraz , gdy ktoś oddzwania do mnie w sprawie pracy pytam o nazwę firmy. Za każdy z podanych przez Ciebie salonów dziękuję i innym też radzę. Dzięki za info, ale tak jak mówię- trzeba pytać bo firma posługuje się zupełnie innymi adresami nie wskazującymi na firmę BELL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

do góry