Widok

BETA HAIR GORCZYCOWA

BetaHair Temat dostępny też na forum:
Kupuje od jakiegoś czasu u tej Pani włoski i moja opinia jest mieszana co do włośów hmn,,, Rzeczywiscie ma oferte wlosow ogromna ale neiktore wlosy pozostawiaja sporo do życzenia ;) Mianowicie wlosy na poczatku sa piekne i mile alemaks 2 tyg i sie placza mechaca okropienstwo koszt 100zl w błoto , w 100% prawda ,ktory opisuje wyzej klientka ,, wlosy naturalne cena sr, a ilosc wlosow jest niska . Polecam wlosy syntentyk -natural z gamy russian style czerwone opakowa,,, Jest to najlepszy zakup wlosow sysneteycznych) Z ktorych jestem happyy.HMN,,, ;) Jesli caman o obsluge nie mam nic przeciwko ,,Jest okay
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 6

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 4

asortyment: 6

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ofercie mamy zarówno włosy NAJWYŻSZE GATUNKOWO - słowiańskie, remy, europejskie-selekcjonowane oraz dziewicze, jak i włosy ze średniej półki jakościowej - azjatyckie, poddane większej ilości zabiegów chemicznych w atrakcyjnych cenach adekwatnych do ich jakości. Wszystko jest oficjalne i oczywiste. Każda klientka jest informowana uczciwie w tej kwestii. Sprawa jest absolutnie jasna i klarowna: tanie włosy - niższa jakość, droższe włosy - najwyższa. Wybór zawsze należy do klienta. pozdawiam p.Esterę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Dominik - ocena (3 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...

Czesław - ocena (3 odpowiedzi)

Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner.

Ola - ocena (3 odpowiedzi)

Nie polecam botox tragedia

do góry