Widok

BIEGLY NEUROLOG PRYWATNIE SZYBKO PILNE!

Zna ktos moze namiary na lekarza bieglego neurologa, prywatnie.
Potrzebuje na juz, najpozniej do konca tygodnia;/
Szukam, szukam i nic, znalazlamw Toruniu ale w Trojmiescie tez przeciez musza byc.

Bede wdzieczna za jakiekolwiek namiary, nazwiska, kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Małgorzata Krześniak-Bohdan
ul. Ludwika Zamenhofa 11
tel. 58 341-47-82

Od ponad 30 lat towarzyszy mi pewna dolegliwość wymagająca stałych kontaktów z neurologami. Mam więc tutaj jakieś rozeznanie. Do Pani dr chodzę od 1,5 roku. Podczas pierwszej wizyty zostałam mocno zadziwiona jej klasą-połączeniem skromności z profesjonalizmem. Tylko osoby bogate w dużą wiedzę a nie papuzie piórka mogą się na to zdobyć. Jest doświadczonym neurologiem, konkretna i rzeczowa. Maksymalnie skupiona na pacjencie i jego problemie. Nie ma u niej bla blania o niczym, jakiegoś zdrabniania imienia itp. A przy tym jest miłą, kojąco spokojną i zrównoważoną osobą. To jest jakiś ewenement, że przez te 1,5 roku nie wyszłam niezadowolona z niezbyt profesjonalnej i mało rzeczowej porady. Głupio przy takich zaletach pisać tutaj o stronie finansowej, ale i ta jest przystępna. Polecam!
dzieki:) bede sie probowac umawiac, ale to jest biegla sadowa lekarka?

Inne tematy z forum Zdrowie

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (13 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

W jaki sposób poprawić erekcję? (13 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

do góry