Widok

BMW (Bolid Młodych Wiesniaków)

Tak patrze sobie kto siedzi w samochodach marki BMW i stwierdzam ,ze jest to najgorsza czesc spoleczenstwa czyli gówniarze ktrórzy stwarzaja zagrozenie na drodze oraz dziadki ktorym samochodzik ma dodać splendoru i kupuja jak najwiekszy bo maja za to coś malego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
ttaaa, lepiej spójrz na swoich ziomków w lanosach i matizach.
i wez sie za prawdziwa robote zamiast wciaz zazdroscic innym, niedorajdo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kochny wole tych w matizach i lanosach bo nie stwarzaja niebezpiecznych sytuacji na drogach jak debile w BMW i wlasnie tacy debile jezdzacych na zimny łokieć to niebezpieczenstwo.A BMW niedlugo bedzie robilo nowy model dla dresiarzy czyli samochód z drzwiami przezroczystymi aby było widać ile dresik ma paskow.
Kierowcy tych żęchów to zakla polskich drug i rozpoczynamy akcje przekłówania oponek w takich debilnych samochodzikach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
mózg sobie przekłuj, lepiej spójrz na tych niedzielnych rajdowców w lanosach i chevroletach.
zazdrość Cię bierze że kogoś stać by kupić kilkuletni samochód za 100 000?
nie płacz, może jutro w totolotka wygrasz.
z mojej strony EOT.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tu nie chodzi o kasę ćwierćinteligencie lecz o zachowanie na drodze a takich debili w tych autkach spotyka sie często.kierowcy BMW to wieśniaki i buraki.I nie tylko jest to moje spostrzeżenie na ten temat.
BMW to wioskowe bolidy !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak ma racje.Banda chloptasiów ktorzy dostali w prezencie od tatusia auteczko i rozija sie po miescie i okolicznych wsiach.Jedzie zajezdza droge i skreca w prawo a ty musisz chamowac bo debil chce pokazac jaki to ma wsiowy samochodzik
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
fajnie, że sam sobie podbijasz swój własny temat.
i kto tu jest ćwierćinteligentem?
spójrz w prawy róg nad każdą swoją wypowiedzą, przypadek że te ip są identyczne?
hehe, brawo bystrzacho.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja sie nie wstydze hahahahahah
i dalej twierdze ze wsiarze w BMW są zakałą polskich dróg.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak jest z kierowcami BMW jest gorzej niż z kierowcami innych marek poniewaz nie robią wiochy i niebezpiecznych sytuacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wsiarz to od czego?....od wszów, wesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj luzy kolego! ja też nie znoszę debilizmu w BMW ale sam posiadam taki samochód są ludzie którzy naprawdę cenią tę markę i nie robią syfu na drodze! po prostu bmw trafia często w niewłaściwe ręce i to jest przykre! żeby jeździć BMW trzeba je kochać! pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
hmm
Kolego tu nie chodzi o markę tylko o ludzi którzy są w posiadaniu samochodu i nie tyczy się to tylko BMW, ale także VW golf Audi 80, 90, 100, A3 >2002. Ople itd ale faktem jest iż nie przepadam za osobami kupującymi stare BMW, Audi, Vw, Ople itd...
Mam gdzieś czym jeżdżą, chodzi o to jak poruszają się po drogach
osobiście mam Alfa Romeo Brera to mój pierwszy samochód i jestem wyczulony na zarysowania otarcia bo kto chce mieć porysowany samochód, a ludzie w autach za grosze maja gdzieś czy sobie lakier pobrudzą czy będzie wgniecenie i tak uciekną
więc panowie zakupcie pałki teleskopowe, gaz pieprzowy, paralizator,
pistolet hukowy co kto woli i strzec swych samochodów !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludzie ignorujcie tego Trolla...
Trójmiasto.pl, chyba mu płaci za tak głupie posty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i wląsnie.ci co maja gorsze auta są gorsi od tych co maja nowiutkie.
Jestescie cieńcy ludzie.
Z debilami wlasnie walcze na drodze i przynosi to juz pewne skutki .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pochwal sie czym ty jezdzisz ? moze fiatem albo innym tego typo go..em
Uważam że dziady w lanosach stwarzaja wieksze zagrozenie niz ci młodzi niekoniecznie w bmw. Czesto niebezpieczne sytuacje sa sprowokowane przrez niedzielnych kierowców. A pozniej tacy jak autor tematu wylewaja swoje Zale naforum. Bo nie rozumieja tego ze jazda grunwaldza lewym pasem 50km/h jest dla innych irytująca...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale macie n****ne...

co za różnica jakie auto... są ludzie i parapety bez względu na markę - tylko tyle, że ktoś tu ma niezły kompleks na punkcie Bmw...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bandyci Mają Wszystko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
BMW to najlepsza marka samochodowa w Europie. Jeżdżę samochodami BMW od 1993 roku i uważam, że są bezkonkurencyjne.
Jeżdżę BMW X3 xDrive i nie znam samochodu, który by miał doskonałe właściwości jezdne.
i oczywiście Jeep:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz rację i bynajmniej X3 też takich właściwości nie ma.
do góry