Widok

BMW X3

Szybki i elastyczny, innowacyjny i estetyczny, wszechstronny i solidny: wymagania stawiane nowoczesnym samochodom mogą być bardzo różne. Szczególnie wtedy, gdy kierowca przyzwyczajony jest spontanicznie realizować swoje pomysły. BMW X3 spełnia te wymagania, ponieważ jako pierwsze kompaktowe auto typu Sports Activity Vehicle z inteligentnym napędem na cztery koła może pochwalić się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Synek

Spadajacy pasek klimy to fakt pomaga wymiana koła z tlumikiem drgań cena ok 1500 w ASO.
Wykończenie wnętrza to porażka. W samochodzie tej klasy nie przystoi żeby plastiki trzeszczaly jak w punto. Jak ktoś nie ma na co kasy wydawać polecam używane X3. Niemiecki szajs za kupę kasy.

olej reduktora

Proszę wymienić olej w reduktorze .Olej BMW i przestanie szarpać.
Pozdrawiam Jan

jaki masz silnik?

Problem

Mam nowe X3 zadowolony jestem tylko jeden problem gniazdo zapalniczki było czynne 2 dni włorzyłem ładowarke do telefonu i na tym koniec jest nieczynne

bmw x3

witam. mam problem czy jak przy dodaniu gazu w bmw x3 na 3 i 4 biegu troszke mi szarpie. wiecie co to moze byc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do getelmen

Ty c*oto w d*pę rąbana te swoje Bmw ze szrotu to możesz zachwalać na wsi zarąbanej dechami

Głupota roku

Wypaliło ci dziurę jak podłaczyłes na krótko podgrzewanie fotela bo innej opcji nie ma, mata ma zabezpieczenia termiczne i przeciążeniowe(jak robi zwarcie), a tak naprawde to mysle ze nawet nie siedziales w x3 tylko jestes fanatykiem grupy VW dla ubogich, byle co wsadza do srodka i juz wielki tuning
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pustogłowie

Pustogłowie (inaczej, jak SUV to na 95% baba) nie wiedząca jak sie jeździ. Im wieksze auto tym większy pustak. Następnie to kup tira z naczepą.

X3 2.0D

Mam to auto od 2009 i zrobilem prawie 200tys km, super sie prowadzi ,robilm trasy po 1300km wysiadajac tylko zeby wlac paliwo i wypic kawe, oczywiscie mam sport pakiet wiec na jazda po autostradzie to przyjemnosc ,natomiast juz nie to samo jak sie wyjedzie na typowe dziurawe polskie drogi. Co do sprawnosci technicznej wymienilem turbine po 130tys , mialem uszkodzone sterowanie sprzegla pomiedzy mostem przednim i tylnym ,wymienilem sterownik swiec zarowych i przepustnice powietrza na ssaniu kolektora, wymienilem kolo dwumasowe po ok 160 tys km-slysze tez od lakiegos czasu stuki w tylnym zawieszeniu przy ruszaniu w zakrecie. Samochod nigdy mi nie stanal na drodze zawsze dojechalem do celu wiec nie moge narzekac(z innymi moimi autami zdarzalo sie) Jak uzbieram troche kasy mam zamiar kupic nastepny X3 ale juz z silnikiem 3.0D bo ten jak dla mnie jest troche za slaby na to auto

hmmm

Bez urazy, ale mój znajomy mechanik (starszy pan) nie obsługuje klientów z BMW, bo mówi, że w 90 % to "chamy" i różnego sortu bandytka...

Mam bmw x3 rok prod 2007 przebieg 181tys od 6m jestem bardzo zadowolony polecam super auto przejechałem ponad 6000km jeździ się wspaniale Pali bardzo mało pozdrawiam

czarna dziura

niestety ...przykro mi ale jest to prawda: u mnie był to samo
BMW nie uznaje za wada fabryczna

W serwisie wyłączyli mi ta częśc ogrzewana i teraz jest ok .....tylko ze fotel kierowca ma czarna dziura i nowy fotel ma kosmiczna cena

x3

WITAM JA JEŻDZIŁEM X3 3.0D 204KM ROK CZASU AUTKO SUPER NIGDY MNIE NIE ZAWIODŁO TERAZ WYMIENIŁEM NA X3 218 KM I JEST TO STRZAŁN W DZIESIĄTKE 204 SPALA 13 ON MIASTO 10 TRASA ,218 TRASA 8 ON MIASTO 11 ON - 6 BIEGÓW ROBI SWOJE .OGÓLNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X3 dobry pomysł!

Autko jak dla mnie bomba! sprowadził mi go koleś z Holandii, 150kM, przede wszystkim co do spalania to auto o takiej wadze musi łyknąć "swoje" , ale komfort z jazdy jest tego wart. zajmuję się usługami i różnicę w paliwie po poprzednim aucie doliczam klientom :-) tyle co zauważyłem to nie trzeba zbyt mocno dodawać gazu, wtedy autko fajnie samo się rozbuja i ogień...

polecam x3 po lifcie i silniki 2,0 D 150 KM

Auto jest prawie idealne. Trakcja rewelacja prowadzi sie jak po szynach! Zawieszenie sztywne moze troche za bardzo. Liczylem na to ze bedzie bardziej ekonomiczne bo duzo latam i to troche boli liczylem na 7l a praktycznie 2,0 d 150 km pali 8,5 Dopracowane w kazdym calu brak tylko schowkow Jestem mega zadowolony i zdecydowanie polecam wersje po roku 2007 po liftingu Szkoda ze trudno znalesc auto z malym przebiegiem bo malo kto chce sie rozstawac z dobrym autem Polecam kupowanie x3 w serwisach bmw za nasza granica Lepiej zaplacic wiecej ale miec radosc z jazdy ZDECYDOWANIE POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Chyba Ci sie przysnilo, ze sobie taki kupiles... i takze tym ludziom wyzej, ktorzy mowia, ze im wypalilo podgrzewanie dziure w fotelu.

takie auta co wypalają ja... są specjalnie produkowane dla IV pomrocznej

wypalone i upieczone idealne na relikwie!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tym podgrzewaniem i wypalaniem to prawda

wspomaganie

jeżeli ma sie servotronic to chodzi super a jezeli zwykłe wspomaganie to jest cieżko