Widok
BRAK MI SŁÓW:(
POWIEM TAK PANIE MIŁE I USMIECHNIĘTE. MÓJ SYN WŁAŚNIE UCZĘSZCZA DO BYSTRZAKÓW DO NAJMŁODSZEJ GRUPY ,WARUNKI SOCJALNE MIERNE WSZYSTKO NADAJE SIE DO REMONTU, MOŻE DLATEGO ŻE JEST MAŁY TO MI NIE OPOWIADA CO DZIEJE SIĘ W PRZEDSZKOLE ALE TO W INTENCJI PERSONELU POWINNO BYĆ ZDANIE RELACJI Z DNIA CO ROBILI,CZY ZJADŁ,CZY SPAŁ CO FAJNEGO ZROBIŁ DZISIAJ...ITD,CZYM ZASKOCZYŁ POZYTYWNIE A CO ZBROIŁ... DO TEGO PRZEDSZKOLA CHODZI JUŻ PÓŁ ROKU CO CHWILĘ ODCHODZĄ JEGO WYCHOWAWCZYNIE RECE OPADAJĄ ...ZERO ZAUFANIA,ISTNY BAŁAGAN ...MOJE ZDANIE TO NIE PRZEDSZKOLE A PRZECHOWALNIA:((( NIE POLECAM
Moja ocena
Misie Tulisie
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
2.8
* maksymalna ocena 6
Czepialska z natury nie jestem... panie opiekunki kochane są i bardzo miłe ale jak idę po dziecko i widzę że pani zamiast z dziećmi siedzieć to sprząta to coś tu jest nie tak ,widać narzucone ma z góry obowiązki które uważam do niej nie powinny należeć.... A co do zaufania to skoro powiezam opiece dziecko małe to chciałabym żeby chociaż opiekunki grupy najmłodszej nie zmieniały się tak często to tylko w trosce o poczucie bezpieczęństwa tego malucha... Bo chęci mu przechodzą jak za każdym razem inna pani go wita...kiedyś na temat tego przedszkola słyszałam same pochlebne opinie dzisiaj widać jak to się " sypie"
Prosze nie oczekiwć od nauczyciela codziennych relacji-typu zrobił kupkę, zjadł faslokę- majkąc w grupie po 20 25 lub chociaż 10 osób- żaden nauczyciel nie spełni pani wymagań. Ewentualnie indywidualna opieka w domu. Ludzie kochani od tego są ustalone konsultacje z opiekunem a nie pani pół godziny rozmawia z rodzicem a reszta dzieci gdzie?
Ludzie ogarnijcie się!
Ludzie ogarnijcie się!
Bardzo jestem ciekawa dlaczego mój poprzedni wpis został usunięty. Nasze dzieciaczki chodzą chyba do tej samej grupy, bardzo przykre jest to że z pracy odchodzą panie przedszkolanki które są jedyną zaletą tej placówki. O odejściu drugiej z pań dowiedziałam się przypadkiem, dyrekcja niestety uznała za zbędne, aby mnie o tym poinformować. Jest to na pewno nasz ostatni rok z Bystrzakami