Byłem 4 razy w szpitalu oddział kardiologiczny ,i co do pobytu , leczenia , odżywiania , obsługi , NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEN , czy lekarzy wykonujących koronorografię , czy lekarzy z 5 piętra kardiologi , nie znam innych oddziałów (na szczęście do tej pory) ale poziom kardiologi jest na ŚWIATOWYM POZIOMIE ,pan doktor ARKADIUSZ NOWAK , MAREK SZOŁKIEWICZ , JACEK KLAUDEL , TO KUNSZT I WIEDZA NA ŚWIATOWYM POZIOMIE , TAKICH LEKARZY MOŻE GDYNI ZAZDROŚCIĆ CAŁA POLSKA , PRZEDE WSZYSTKIM PAN DOKTOR ARKADIUSZ NOWAK , OPANOWANIE , WIEDZA , ZDECYDOWANIE , SPOKÓJ ,DOCIEKLIWOŚĆ I FACHOWOŚĆ PODZCZAS KORONOROGRAFI ZAPEWNIAJĄ PACJĘTOWI WIARĘ W POWODZENIE ZABIEGU,nie wiadomo czego oczekują pacjęci idąc do szpitala , bo ja oczekuję leczenia na takim poziomie i w takich warunkach jakie obecnie są , i mnie to odpowiada ,jednak co do SOR-u to niestety prawda jeżeli chodzi o pobyt tam jeżeli przyszło się z ulicy , kroplówka i 4-5 rano do domu , jak to zmieni dyrektor do poziomu kardiologi zadanie do przprowadzenia , zupełnie inaczej pacjent traktowany jeżeli przywiozło pogotowie , opieka dokładna i przez specjalistów lekarzy takich co potrzeba ,jedyny mankament 5 pietra kardiologi to łóżka