Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daniel - ocena Wczoraj tj 10.11.2024 około godziny 16 moja żona dostała napadu padaczki...
~Daniel
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 listopada 2024

Marzena - ocena Moj maz lezal w tym szpitalu miejskim w Gdyni na oddziale...
~Marzena
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 września 2024

Leon - ocena Serdeczne podziękowania! Za sprawną i szybką pomoc a także operacyjny zabieg...
~Leon
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 września 2024

Magda - ocena Omijajcie szerokim łukiem
~Magda
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 marca 2024

Marta - ocena Lekarze wspaniali. Niestety, jak już pisano w opiniach personel pielęgniarski...
~Marta
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 8 lipca 2024

Ewa siostra - ocena Składam serdeczne podziękowania za opiekę dermatologiczną trafną diagnozę...
~Ewa siostra
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2024

Danuta Kubicka - ocena Oddział Ortopedii, cudowny personel i lekarze ale moje serce skradł Doktor...
~Danuta Kubicka
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 9 czerwca 2024

Mariusz85 - ocena Byłem na nowym oddziale szczękowym w celu usunięcia dłutowania ósemki zabieg...
~Mariusz85
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 21 maja 2024

Sylwia - ocena Serdeczne podziękowania dla bardzo miłej i delikatnej podczas badań dr....
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 28 kwietnia 2024

Sabina - ocena Oddział otolaryngologiczny, 8 piętro. Zabieg isunięcia migdałków. Lekarze...
~Sabina
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 3 lutego 2024

Aleksandra Dąbrowska - ocena Trafiłam 15.01.24 na oddział ratunkowy, zajął się mną Pan Doktor Tomasz...
~Aleksandra Dąbrowska
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 17 stycznia 2024

- ocena Kardiologia V i VII piętro. Tak co do lekarzy nie mam zastrzeżeń wykonują...
~anonim
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 9 stycznia 2024

Izabela - opinia Dziękuję za cierpliwość, uśmiech i spokój całego zespołu pracującego na...
~Izabela
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 sierpnia 2023

Jacek - opinia Moja Mama trafiła na Chirurgię Naczyniową w nocy 7 lipca z poważnym...
~Jacek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 lipca 2023

lucyna - opinia Oddział otolaryngologiczny Lekarze zero kompetencji. Po konsultacji u nich...
~lucyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2023

Dominika Dziurdzikowska - opinia Cały proces dostania się do szpitala, pobyt i wypis oceniam na najwyższym...
~Dominika Dziurdzikowska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 stycznia 2023

Dorota Dudek - opinia wątek zamknięty Szanowna Pani Doktor Dominika Kowal-Głodkowska Z całego serca pragniemy...
~Dorota Dudek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 17 listopada 2022

mariusz szymański - opinia wątek zamknięty zabieg przepuklina pachwinowa profesjonalnie wykonany nie musiałem używać...
~mariusz szymański
-

dodano: 17 listopada 2022

Witold Paciorek - opinia wątek zamknięty Witold 76 09. 08.2022 przeprowadzono mi w Szpitalu Miejskim w Gdyni na...
~Witold Paciorek
-

dodano: 9 sierpnia 2022

Boleslaw - opinia wątek zamknięty Pacjent chirurgii szcekowo twarzowej. Chciałbym wystawić pozytywną opinię o...
~Boleslaw
-

dodano: 23 lipca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
281

165

wątków

do góry