Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
M - ocena Uważam, że to godny polecenia salon, Pani Justyna poprawiła bardzo stan skóry...
~M
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 marca 2026

laura - ocena bardzo profesjonalnie. super atmosfera! polecam serdecznie. jestem zachwycona...
~laura
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 marca 2026

Wioletta - ocena Serdecznie polecam salon Babiana w Trójmieście, a szczególnie wizytę u Pani...
~Wioletta
1

Nadia - ocena Polecam ! Jestem bardzo zadowolona
~Nadia
1

Asia - ocena Wspaniały salon- atmosfera oraz obsługa na najwyższym poziomie. Z całego...
~Asia
1

dodano: 2 marca 2026

Wiktoria - ocena Zabieg bardzo przyjemny, bezbolesny. Rezultat widoczny już po pierwszym...
~Wiktoria
1

Kinga Karina - ocena Pani Justyna to bardzo profesjonalna, dyplomowana kosmetolog. Pani która...
~Kinga Karina
1

Wiktoria - ocena Bosko ! Jestem zachwycona podejściem pani Justyny ! Zawsze wszystko...
~Wiktoria
1

Justyna Dąbrowska - ocena Gabinet świetnie wyposażony. Obsługa bardzo profesjonalna i przemiła. Cel i...
~Justyna Dąbrowska
1

Katarzyna - ocena Jestem zachwycona! W salonie Babiana można poczuć się naprawdę wyjątkowo....
~Katarzyna
1

dodano: 1 marca 2026

Agnieszka - ocena Z całego serca polecam salon Babiana. Od dłuższego czasu mam przyjemność...
~Agnieszka
-

dodano: 28 lutego 2026

Magdalena - ocena Bardzo kompetentna Pani kosmetolog, dokładnie przeprowadza wywiad, tłumaczy,...
~Magdalena
1

dodano: 27 lutego 2026

Ola - ocena Bardzo polecam to miejsce. Pełen profesjonalizm, duża wiedza i świetne...
~Ola
1

Weronika - ocena Polecam Babianę z całego serca. Justyna jest świetna w swoim fachu i pomogła...
~Weronika
1

Dorota - ocena Od ponad roku regularnie korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo...
~Dorota
1

Natalia - ocena Chodzę do Babiany regularnie na zabiegi kosmetyczne pomagające mi walczyć z...
~Natalia
1

Krystian - ocena Szybko, sprawnie i rzeczowo czyli tak jak mi zależało, po zastosowaniu...
~Krystian
1

Marcin - ocena Bardzo polecam salon, przemiły personel z dużą wiedzą i doświadczeniem.
~Marcin
1

Barbara - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Przyprowadziłam swoją starszą mamę, której...
~Barbara
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 lutego 2026

J.J - ocena Długo zmagałam się z wypadaniem włosów i dopiero tam trafiłam na osoby, które...
~J.J
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 30 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry