Widok
Babskie spotkanie 8. marca
Dziewczyny w każdym wieku,
wpadł mi do głowy ciekawy, przynajmniej moim skromnym zdaniem, pomysł na świętowanie zbliżającego się Dnia Kobiet:
Jeśli nie macie jeszcze żadnych planów, ale chciałybyście wyrwać się z domu w najbliższą sobotę, to po prostu spotkajmy się, zróbmy coś razem :)
Co powiecie na wypad do kawiarni, pogaduchy przy ciachu i kawie? Myślałam o jakimś miejscu w centrum Gdańska/na starówce. Potem może kino? Opcji jest wiele:)
Takie wspólne świętowanie to okazja do zawarcia nowych znajomości, wymiany doświadczeń itp.
Wydaje mi się, że pomysł jest fajny i prosty...
wpadł mi do głowy ciekawy, przynajmniej moim skromnym zdaniem, pomysł na świętowanie zbliżającego się Dnia Kobiet:
Jeśli nie macie jeszcze żadnych planów, ale chciałybyście wyrwać się z domu w najbliższą sobotę, to po prostu spotkajmy się, zróbmy coś razem :)
Co powiecie na wypad do kawiarni, pogaduchy przy ciachu i kawie? Myślałam o jakimś miejscu w centrum Gdańska/na starówce. Potem może kino? Opcji jest wiele:)
Takie wspólne świętowanie to okazja do zawarcia nowych znajomości, wymiany doświadczeń itp.
Wydaje mi się, że pomysł jest fajny i prosty...
To aż za proste aby było do zrealizowania. Kilka obcych sobie lasek udających ,że mają o czym z zaciekawieniem rozmawiać w dniu kobiet. Żebyś napisała "umówimy się w knajpie zamówimy litrowego ballantinesa, obalimy a potem pójdziemy gdzie nas nogi poniosą". Wtedy chętnych multum:P A jak jeszcze dodasz ,że Ty stawiasz to może i jakiś facet się skusi;)
Kibicu :) Trochę wiary w babską solidarność. Co do miejsca spotkania, cafe' "jakieśtam" pasuje imo trochę bardziej do takiej okazji jak Dzień Kobiet.
Ale może się mylę ... A jeśli tak, to nich będzie knajpa, a zamiast kawuni Ballantimes tudzież kufel piwa;) Mniejsza o trunki, liczą się ludzie:)
Nawet gdybym stawiała, to nie facetom, bo to nie ich święto!
Ale może się mylę ... A jeśli tak, to nich będzie knajpa, a zamiast kawuni Ballantimes tudzież kufel piwa;) Mniejsza o trunki, liczą się ludzie:)
Nawet gdybym stawiała, to nie facetom, bo to nie ich święto!
@karoLa
jeśli nikogo nie zwerbujesz, a będziesz miała ochotę na takie babskie spotkanie, tylko bardziej rajdowo-spacerowe, zakończone herbatką, w godzinach porannych, no i w Oliwie, to odezwij się do mnie na priva.
jeśli nikogo nie zwerbujesz, a będziesz miała ochotę na takie babskie spotkanie, tylko bardziej rajdowo-spacerowe, zakończone herbatką, w godzinach porannych, no i w Oliwie, to odezwij się do mnie na priva.
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
ja mogę na to iść http://strefasingla.pl/wydarzenie/kosmos-dla-kobiet-spotkanie-z-okazji-8-marca/3492
jeśli ktoś jeszcze pójdzie..?:)
jeśli ktoś jeszcze pójdzie..?:)
Kosmos dla kobiet?
Polecam co innego :)
http://strefasingla.pl/wydarzenie/single-na-morzu-iii-edycja-8-marca-w-dniu-kobiet/3313
Polecam co innego :)
http://strefasingla.pl/wydarzenie/single-na-morzu-iii-edycja-8-marca-w-dniu-kobiet/3313