Widok
Jakoś w ciąży się nie złożyło na taką imprezę. A jak urodziłam to każda koleżanka chciała przyjechać i zobaczyć. Tak więc ugadały sie wszystkie na jeden termin i wpadły do mnie na imprezkę. A że było już lato to i dzień dłuższy, i humor lepszy. Ja po porodzie świetnie sie czułam, nie potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie, więc nie było problemu z takim babskim spotkaniem. I przynajmniej nie miałam co chwilę wycieczek, bo każdy chciał zobaczyć, tylko za jednym zamachem wszystkie baby miałam z głowy ;p Maluch i tak ciągle spał to był spokój. Jak się potem drugi maluch urodził to tak samo zrobiłam. To znowu było lato, więc impra na podwórku :)
Jak to po co? Jakie zaściankowe myślenie... Super się spotkać i poświetować razem, zwłaszcza że po porodzie bardzo ciężko znowu zorganizować coś takiego.
Dodatkowo dużym plusem jest uzupełnienie wyprawki, dziewczyny składają sięna to czego potrzebujesz i oszczędzasz pieniadze.
A korzystałyście z profesjonalnych firm?
Dodatkowo dużym plusem jest uzupełnienie wyprawki, dziewczyny składają sięna to czego potrzebujesz i oszczędzasz pieniadze.
A korzystałyście z profesjonalnych firm?
Pepkowe też możemy nazwać piciem wódki...
To jest spotkanie tematyczne. W naszej tradycji zazwyczaj się nie świętowało się przyjścia na świat dziecka "za wczesnie" -aby nie przywołać złego. Po urodzeniu dziecka jednak większość matek nie jest w stanie zorganizować większego spotkania -w sezonie jesienno zimowym tez dużo osób choruje.
Ja bym osobiście nie korzystała z pomocy firmy zewnętrznej -to już przerost formy nad treścią. Niewielkim wysiłkiem można samemu to zorganizowac-internet jest pełen pomysłów.
Ale jak ktoś chce i ma za dużo gotowki- to tylko jego decyzja.
To jest spotkanie tematyczne. W naszej tradycji zazwyczaj się nie świętowało się przyjścia na świat dziecka "za wczesnie" -aby nie przywołać złego. Po urodzeniu dziecka jednak większość matek nie jest w stanie zorganizować większego spotkania -w sezonie jesienno zimowym tez dużo osób choruje.
Ja bym osobiście nie korzystała z pomocy firmy zewnętrznej -to już przerost formy nad treścią. Niewielkim wysiłkiem można samemu to zorganizowac-internet jest pełen pomysłów.
Ale jak ktoś chce i ma za dużo gotowki- to tylko jego decyzja.