Widok
moj mlodszy syn stale zwracal lekarstwa (rowniez antybiotyki) i pani dr powiedziala, ze jak zwroci do godz. od podania, to trzeba podac raz jeszcze, bo lek jeszcze nie zdazyl sie wchlonac do organizmu. U nas to niestety nic nie dawalo, bo druga dawka tak jak i pierwsza rowniez ladowala na podlodze ;-)
właśnie go stosuję u mojego synka, nie jest to antybiotyk, a lek przeciwbakteryjny - odsyłam do ulotki. Mam nadzieję, że działa, bo tępimy bakterie układu moczowego, a w piątek zobaczę, czy przynosi rezultaty.
Jedynie nie wiem czy, można wychodzić na dwór z dzieckiem, które je bierze, i czy może być szczepione? a może lepiej przełożyć?
Jedynie nie wiem czy, można wychodzić na dwór z dzieckiem, które je bierze, i czy może być szczepione? a może lepiej przełożyć?
Bactrim - lek z grupy bakteriostatyków. Jak to rozumieć?
Jest to lek, którego zadaniem jest zatrzymanie namnażania bakterii. W lekkich infekcjach (szczegolnie na poczatku choroby) warto stosowac. Przynosi szybko dobre efekty. Nie jest antybiotykiem, ale warto stosowac leki oslonowe np lacidofil. czesto w trakcie podawania wystepuje wysypka na calym ciele, jest to zpeslanka do zaprzestania podawania z powodu nadwrazliwosci na ten lek. polecam
Jest to lek, którego zadaniem jest zatrzymanie namnażania bakterii. W lekkich infekcjach (szczegolnie na poczatku choroby) warto stosowac. Przynosi szybko dobre efekty. Nie jest antybiotykiem, ale warto stosowac leki oslonowe np lacidofil. czesto w trakcie podawania wystepuje wysypka na calym ciele, jest to zpeslanka do zaprzestania podawania z powodu nadwrazliwosci na ten lek. polecam