Widok

Badania na pasożyty w kale

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pomóżcie! Szukam Laboratorium do badań kału na pasożyty, najchętniej w Gdyni. Interesuje mnie także cena - prywatnie.

Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bruss a o cenę to zadzwoń i zapytaj.
w sanepidzie, kał na posiew, podobno najlepiej tam robić
W medycynie tropikalnej w gdyni-trzeba zanieść przez 3 dni z rzedu i cena jednego badania ok 50 zł
najlepsze laboratorium to Felix w Warszawie, jeśli juz chcesz robić badania prywatnie to radzę wysłać tam - można kurierem:)
ja tez potwierdzam - madycyna tropikalna.
jeestem biegła w temacie hehe Medycyna tropikalna w moim odczuciu bardzo dobra. Jest jeszcze felix--- szczerze niczym nie rozniacy sie od wymienionego lab wyzej:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Ja robiłam badanie mojej Amelce w laboratorium analitycznym PROCNER w Gdynii na ul. Władysława IV 28, tel 586613889. Koszt jak dobrze pamiętam 35zł. Kał oddawałam jeden raz i wyszły jaja glisty ludzkiej, teraz muszę badanie powtarzać co 3m-ce.
pozdrawiam
Madzia i jak badania??>
DIAGNOSTYKA - ul.Wendy 7/9 Gdynia właśnie robiłam u nich antygen w kierunku lamdi - badania na pasożyty też napewno robią. A ceny w porównaniu z innymi najtańsze. Dzwoniłam w różne miajsca i u nich 20zl. a w innych 32 -40zł. Polecam wyniki mozna na maila dostać.
tel.58 6208401
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj "badanie z kropli krwi"-poczytaj o tym

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry