Widok

Badanie HRT

Witam, czy ktos moze wie gdzie robia badanie wzroku HRT, bo do Akademi nie modge sie dodzwonic. Tak myslalam zeby podjechac osobiscie ale na stronie internetowej maja podane adres: Debinki 7 a na nastepnej ze Smoluchowskiego 17, czy ktos wie gdzie to trzeba isc zeby sie zarejestrowac na to badanie? Bede wdzieczna za info, chyba ze gdzies jeszcze robia HRT, do sopotu w Visum tez nie mozna sie dodzwonic. Tragedia. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
HRT robią w Akademii Medycznej w Gdańsku na Dębinki. Faktycznie ciężko jest się tam dodzwonić, więc lepiej jechać, bo i terminy oczekiwania są długie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, byłam na HRT w Akademi, nie na debinki (aktualnie remontuja) przeniesli na Smoluchowskiego to kawaleczek w gore od debinki, nowa przychodnia na 1 pietrze. Dodzwonic sie nie mozna ale ja byla osobiscie i termin zaskoczenie 1,5 tygodnia. Samo badanie trwa z 5min. Pozdrawiam
Uzyskałam nr tel do rejestracji: 58 349 37 15 lub 18.
Dodzwonić się nie jest łatwo, ale można :)
Dzisiaj rejestrowano na początek lutego

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

do góry