Widok

Badanie na toksoplazmozę - gdzie w Gdyni?

Dąbrowa Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś wie gdzie można zrobić badanie na toksoplazmozę? A w szczególności czy na Dąbrowie? Czytałam, że niby w każdej przychodni można, ale na stronie przychodni Dąbrówka nie widzę jej w spisie badań laboratoryjnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najprościej jest chyba zadzwonić do tej przychodni i zapytać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raczej panie w rejestracji mi nie pomogą (znam je) a do laboratorium nie mogłam się dodzwonić.
A gdybyś przyszła do przychodni i powiedziała, że chcesz zrobić to badanie? Musiałyby otworzyć kajecik ze spisem badań i cennikiem, więc chyba to samo mogą zrobić, kiedy zadzwonisz? ;)

Zmieściłam się w ciągu 5 minut edycji - zadzwoniłam i zapytałam (na Sojowej, tak?) - robią takie badanie, trzeba przyjść między 7:15 a 10 :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, na Sojowej. Brawo, ja przed chwilą dzwoniłam też i sygnał OK a nikt nie odbiera :P To trzeba mieć szczęście jak się dzwoni do przychodni. Ale skubańcy w cenniku nie mają zaznaczonej. W każdym razie dziękuję ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo proszę :).
Ja robiłam córce w przychodni w przy szpitalu chorób tropikalnych w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (149 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry