Widok

Badminton

Jeśli ma ktoś ochotę pograć w badmintona, to w końcu jest mozliwość: sala Zespołu Szkół Rolniczych Centrum kształcenia Ustawicznego na Oruni, ul. Smoleńska 5/7 (wjazd na teren ośrodka od ul. Żóławskiej).
Termin: soboty, od 12.00 do 13.30.
Wjazd: 10 zł od osoby.

pozdrawiam
And
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile jest ludzi na sali?
pozdro
ms
Zobaczymy jutro...
Na razie zaczynamy, kompletujemy ekipę, jutro pierwsze spotkanie.

pozdro :-)
And
Cześć!
Mam pytanie: czy ten badminton jest cały czas aktualny. Jeżeli tak, to czy cena i godziny pozostały takie same i ile osób już w tym uczestniczy.
Oczywiście cały czas aktualne.
Tak jak dotychczas od 12.00 do 13.30 w sob (z wyjątkiem tej soboty - malowanie dodatkowych lini na sali).
Odpłatnośc: za miesiąc z góry 40 i 20 (uczący się), jednorazowo (1,5 godz) 10 i 5 zł.
Hej,
Czy w trakcie tzw letnich wakacji ( lipiec-sierpien ) tez mozna przyjsc i pograc ?
Czy jest tam miejsce dla calkowitych debiutantow ?
Cześć
Debiutanci są jak najbardziej mile widziani. Większość grających tam to początkujący.
Cały czas gramy w soboty.
Ostatnio przenieśliśmy granie na wcześniejsze godziny - od 10.00.
W tę sobotę (10 lipca) mamy już drugi turniej - zapisy od 9.30, gry od 10.00.
Dzielimy ludzi na grupy: początkujących - takich co grali okazjonalnie "przez trzepak" oraz zaawansowanych.
Zapraszam oczywiście - mamy kilka "służbowych" rakietek gdyby co.
W pozostałe soboty gramy w sposób bardziej nieoficjalny.
Orunia dla większości jest dość daleko. Zazwyczaj jedziemy tam w kilka samochodów z różnych miejsc Trójmiasta. Jak chcesz się zabrać nie ma sprawy.
W rzie czego mój telefon to: 509 203-748

And
Dzieki za namiary ! Na 100% przyjedziemy w jakas sobote. Dzieciaki ( takie 10-cio letnie) tez placa 10 pln za wjazd ?
Dorośli 10 zł, dzieci i młodzież 5 zł
Jestem po urlopie, na którym to po latach wielu stanełam do boju o lotke;)) Stwierdziłam, ze potrafie niewiele, ale zabawa przednia a ruch wskazany...oj nawet bardzo;))) Czy spotkania te są nadal aktualne? Czy uczestnicza w nich tacy ,,zawodowcy" jak ja ;)) i czy jest tam chocby jedna białogłowa?
pozdrawiam
Spotkania aktualne.
Staram się żeby od września można było grać nie tylko w soboty.
W tę sobotę - zapraszam.
Grają tam głównie początkujący.
Kobiety - około 50%.

And
Semanko !! Zastanawiam sie czy sa jeszcze wolne miejsca na sali !! Jesli tak to chetnie pogram w " kometke " !!! pozdrawiam
Hej
Zapraszam w sob 8.30 - 10.30 i 10.30 - 12.30 i niedz 10.00 - 12.00.
Ceny bez zmian. "Najgęściej" jest w sob 10.30 - 12.30.
My jedziemy na 8.30, mamy wolne miejsca w samochodzie (z Wrzeszcza, Zaspy i Ujeściska).
Tel ten sam co podany we wcześniejszych postach.

And
Czy w najbliższą sobotę, tj. 27-go list. można przyłączyć się do gry w badmintona? W jakich godzinach najlepiej, żeby nie było zbyt "ciasno"? Pozdrowionka :)

Ania
Proponuję 8.30. O 10.30 może być już ciasno (choć nie ma reguły). W niedzielę na 9.30 z tego co wiem zapowiada się też niewiele ludzi.

And
No i pytanko ktore jak widze juz sie pojawialo:

Gdzie i kiedy mozna zagrac w badmintona w gdansku: nadal aktualne soboty 8.30 + oraz niedziele od 9.00 na oruni, czy nastapily jakies zmiany?

Pozdrawiam

k
Przepraszam, Andrzzej, nie zauwazylem Twojej opowiedzi sprzed 3 dni. Jesli nic sie nie zmienilo w miedzyczasie, to wszystko jasne ;)

k
Witam,

wiem, nie na czasie, mimo to warto spytać. Czy wciąż gracie w badmintona i przede wszystkim - gdzie? :)
może nie na czasie, ale jak dwie osoby pytają o to samo, to już zaczyna się poważna rozmowa: aktualny ten badminton? a może ktoś wie o jakimś innym miejscu w trójmieście gdzie można pograć?
pozdrav!

Inne tematy z forum Sport

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry