Widok
Bagażówka, przeprowadzka Gdynia Pogórze i okolice
Witam,
poszukuję transportu w okolicach Pogórza na koniec przyszłego tygodnia (piątek 24go). Niewielka odległość (trasa Suchy Dwór-Pogórze) głównie kartony z rzeczami oraz z większych gabarytowo: pralka, tv, głośniki, 2 regały oraz kanapa. Pomoc przy załadunku i wniesienie (budynek z windą I piętro)
poszukuję transportu w okolicach Pogórza na koniec przyszłego tygodnia (piątek 24go). Niewielka odległość (trasa Suchy Dwór-Pogórze) głównie kartony z rzeczami oraz z większych gabarytowo: pralka, tv, głośniki, 2 regały oraz kanapa. Pomoc przy załadunku i wniesienie (budynek z windą I piętro)
Na przyszłość polecam wszystkim Firmę Adi Transport Przeprowadzki z Gdynii. Można do nich zadzwonić nawet w ten sam dzień przed przeprowadzką, ja musiałam opuścić dzień wcześniej wynajmowane mieszkanie, stąd na zaraz potrzebowałam jakiejś firmy samym wieczorem, znalazłam ich stronę, zadzwoniłam, za godzinę bez problemu przyjechał meblowóz oraz dwóch Panów, którzy wręcz biegali z moimi kartonami i meblami. Wszystko odbyło się szybko i niedrogo. Jeszcze raz Polecam i Pozdrawiam panów