Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to...
~Aga
77

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 2 sierpnia 2015

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :)...
AgusiaGda
88

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 30 sierpnia 2009

Wykończenie pod klucz - kogo polecacie? Witam, Kupimy mieszkanie w stanie deweloperskim w Gdańsku, ok 60m2. Chcemy...
~ja
18

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 14 marca 2016

Taras z desek kompozytowych - Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?...
~MM
72

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 24 lutego 2016

Dom-bud Maciej Jakubczyk Firma ma stoisko w leclerku. ostrzegam przed zleceniem im wymiany drzwi czy...
~Atka
48

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 listopada 2018

ile kosztuje budowa domu? Ile trzeba przeznaczyć kasy - na działkę i budowę (materiały, ekipa)? Proszę...
~EQ
139

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 11 lutego 2014

nie polecam Nie polecam.Maciej Jakubczyk(DOM-BUD) tylko dobrze gada nic więcej,...
~anonim
2

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 lipca 2024

Zadowolony Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud jakubczyk Maciej...
~Igor
1

dodano: 24 października 2023

Wymiana drzwi wewnętrznych Dom bud Sopot Maciej Jakubczyk niesolidni wykonawca nie polecam wymiany drzwi...
~Mkucharski244
-

dodano: 3 listopada 2025

Architekt wnętrz - szukam Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju...
~Magda
19

dodano: 1 marca 2015

Czyszczenie elewacji w Słupsku Hej czy ma ktoś namiar na solidną firmę czyszcząca elewacje na terenie Słupska?
~pola-slupsk
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 października 2025

Na już działamy na 2 ekipy Kompleksowe remonty mieszkań-wolne terminy na juz. Realizujemy kompleksowe...
~Maciek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 października 2025

Fotowoltaika Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu...
~olek
60

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 27 listopada 2020

remonty-wykończenia Remonty , wykończenia , drobne naprawy jak i awarie . Potrzebujesz pomocy w...
~Marcin
-

dodano: 12 października 2025

To my jesteśmy na już zadzwoń zapytaj Usługi remontowo budowlane - cyklinowanie - stolarstwo -wyburzanie -...
~Janusz ekipa +48 606 995 979
-

dodano: 7 października 2025

dom czy mieszkanie??? zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy...
gosia1234
428

dodano: 23 maja 2007

Wejherowo transport przeprowadzka Potrzebujemy transportu do przeprowadzki na sobotę 24 czerwca rano:...
~Malwina
20

dodano: 18 czerwca 2017

Wywóz mebli itp. Witam, znacie tanią firmę, która wywiezie mi do utylizacji meble, lodówkę,...
~Klaudia
3

dodano: 6 grudnia 2015

Transport, przeprowadzki https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowad...
user_13769296585
44

dodano: 6 października 2019

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się...
aga8211
6

dodano: 23 lutego 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17242

2583

wątków

do góry