Widok
dom czy mieszkanie???
zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie odstraszaja:( my młodzi ludzie przeciez dopiero zaczynamy a juz stawiaja nam takie poprzeczki.
A jak jest u was kupujecie cos czy stawiacie dom :)
A kasiorke z kad bierzecie ??? Kredyt czy dobra wola rodzicow
Jestem ciekawa ile kosztuje budowa małego domku!! TYlko zeby byc razem:):) a w nim ja dziecko maż i duzy piesek to moje marzenia:)
A jak jest u was kupujecie cos czy stawiacie dom :)
A kasiorke z kad bierzecie ??? Kredyt czy dobra wola rodzicow
Jestem ciekawa ile kosztuje budowa małego domku!! TYlko zeby byc razem:):) a w nim ja dziecko maż i duzy piesek to moje marzenia:)
właściwie to mamy mieszkanie i 2 domy, ale kawalerka jest za mała a domy o wiele za duże. Zastanawiamy się nad wybudowaniem domu "z bala" - takie domki są śliczne małe i przytulne. Uwielbiam przebywać w takich domach :)
no właśnie po tym filmie zwróciliśmy uwagę na urok takiego domku ;)
my kupiliśmy 3 pokojowe w zeszłym roku, niedawno sprzedaliśmy i niebawem wyprowadzamy się do 2 pokojowego, za pieniądze uzyskane ze sprzedaży pierwszego mieszkania spłacimy kredyt, długi, a resztę przeznaczamy na interes męża.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
moim zdaniem tylko i wyłącznie opłaca się postawić dom, ceny mieszkań sa tak wysokie , że wybudowanie domu już w tych czasach napewno będzie tańsze niż zakup nowego mieszkania.
dom można zbudować około 2000 - 3000 zł za metr, a mieszkanie za metr w tych czasach około 6000 - 8000 zł a jeszcze trzeba je wyposażyć:( porażka.
Podsumuwując , dom i tylko dom - ja tak robie i się nie boje, biorę kredyt i ma mi wystarczyć.
Pozdrawiam
dom można zbudować około 2000 - 3000 zł za metr, a mieszkanie za metr w tych czasach około 6000 - 8000 zł a jeszcze trzeba je wyposażyć:( porażka.
Podsumuwując , dom i tylko dom - ja tak robie i się nie boje, biorę kredyt i ma mi wystarczyć.
Pozdrawiam
My chcielismy budowac ale ceny dzialek sa tak wysokie, ze 400 000 zl kredytu mogloby nie wystarczyc, poza tym rata byla tak wysoka, ze zrezygnowalismy. Kupujemy 2 pokojowe mieszkanie na kredyt. Trudno, co ma byc to bedzie. Na razie musimy miec jakis wlasny kat. A z czasem sie pomysli. DOcelowo tez chcemy dom ale na razie poczekamy az sie sytuacja wyklaruje w budownictwie. Poki co wiem, ze na materialy budowlane trzeba czekan min pol roku:/ Poza tym kupujemy mieszkanie w tak dobrej lokazlizacji, ze jak je zrobimy to za pare lat sprzedamy z niezla nadwyzka. Male mieszkania zawsze beda w cenie no i poki co dalej beda rosly, w przeciwienstwie do cen duzych.