Widok

Bagażówka, przeprowadzka Gdynia Pogórze i okolice

Witam,
poszukuję transportu w okolicach Pogórza na koniec przyszłego tygodnia (piątek 24go). Niewielka odległość (trasa Suchy Dwór-Pogórze) głównie kartony z rzeczami oraz z większych gabarytowo: pralka, tv, głośniki, 2 regały oraz kanapa. Pomoc przy załadunku i wniesienie (budynek z windą I piętro)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na przyszłość polecam wszystkim Firmę Adi Transport Przeprowadzki z Gdynii. Można do nich zadzwonić nawet w ten sam dzień przed przeprowadzką, ja musiałam opuścić dzień wcześniej wynajmowane mieszkanie, stąd na zaraz potrzebowałam jakiejś firmy samym wieczorem, znalazłam ich stronę, zadzwoniłam, za godzinę bez problemu przyjechał meblowóz oraz dwóch Panów, którzy wręcz biegali z moimi kartonami i meblami. Wszystko odbyło się szybko i niedrogo. Jeszcze raz Polecam i Pozdrawiam panów
Ast transport- przeprowadzki- przewozy expresowe tel: 889-44-04-04 gdańsk ,sopot, gdynia

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry