Widok
Bajeczny żłobek!!!
Klub malucha „Bajka” to miejsce gdzie moja córeczka czuła się fantastycznie. Panuje tam bardzo ciepła i przyjazna atmosfera. ‘Panie ciocie’ uwielbiają ‘swoje’ maluszki i bardzo ciekawie organizują im czas, a dzieci są zawsze uśmiechnięte, czyste i zadbane. Cudownie się rozwijają, stawiając pierwsze kroczki, ucząc się samodzielności i zabawy w grupie.... a wszystko pod czujnym i czułym okiem opiekunek. Takie atrakcje jak np. spotkanie z mikołajem, czy zajęcia dodatkowe organizowane przez klub są dodatkowym plusem.
Chcemy podziękować za wspaniały nastrój, rzetelne informacje każdego dnia o pobycie dziecka, praktyczne porady, cierpliwość i bardzo dobrą opiekę oraz uśmiech, który zawsze towarzyszył opiekunkom. Ze spokojem i pełnym zaufaniem pozostawiałam dziecko na kilka godzin dziennie w żłobku, wiedząc że odbiorę je szczęśliwe, najedzone i wypoczęte :)
Szczerze i gorąco polecam!
Chcemy podziękować za wspaniały nastrój, rzetelne informacje każdego dnia o pobycie dziecka, praktyczne porady, cierpliwość i bardzo dobrą opiekę oraz uśmiech, który zawsze towarzyszył opiekunkom. Ze spokojem i pełnym zaufaniem pozostawiałam dziecko na kilka godzin dziennie w żłobku, wiedząc że odbiorę je szczęśliwe, najedzone i wypoczęte :)
Szczerze i gorąco polecam!
Moja ocena
Ognisko Przedszkolne Bajka
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6