Widok

Bajkowa Kraina

byłam dzisiaj w poszukiwaniu przedszkola dla mojego dziecka.Nie będę oczerniać innych przedszkoli,które dzisiaj odwiedziłam ale jednym byłam bardzo miło zaskoczona.Szukając przedszkola dla swojego dziecka koniecznie odwiedźcie Bajkową Krainę przy Dębogórskiej.Bardzo nowocześnie,czysto i przytulnie.Mają duży plac zabaw z mnóstwem zabawek dla dzieci (domki,zjeżdzalnie,trampoliny,piaskownice - widać z ulicy).Poszłam tam z moim dzieckiem i miałam wielki lament,jak chciałam zabrać je do domu.Cena nie wyższa niż w innych przedszkolach a panie przedszkolanki od razu widać,że kochają dzieci.Gratuluję dobrania przemiłej kadry,nie zawsze się to udaje.Pozdrawiam serdecznie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mój synek chodzi do Bajkowej Krainy w Rumi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziecko wraca z przedszkola wesołe i szczęśliwe.Przeżywa każdą nową zdobytą informację dzięki czemu upewnia nas iż zajęcia są prowadzone kreatywnie . Jak zapisywałam synka do przedszkola byłam pełna obaw, a teraz wiem, że to był świetny wybór. Dobra opieka, smaczne jedzenie,fajna zabawa i mnóstwo wiedzy o świecie i wrzechświecie......przyznam że nawet nam poprawia humor pokazując zdobyte nowe wiadomości i umiejętności ....... Spokojnie mogę polecić wszystkim rodzicom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mogę powiedzieć same superlatywy o przedszkolu Bajkowa Kraina w Sopocie przy sportowej. Naprawdę również byłam zaskoczona i to bardzo pozytywnie. Czysto i pachnąco. Warunki wprost rewelacyjne. Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przedszkole Bajkowa Kraina jest miłym miejscem dla dzieci. Moga rozwijac swoje umiejetnosci oraz odkrywac swoje talenty jak na przyklad malowanie. Opieka nad dziecmi jest dobra.
Najlepsze przedszkole jakie znam. Całą uwagę poswiecają dzieciom. Przeprowadzają rózne zajęcia co dzieci prawidłowo sie rozwijają. Nie mam zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie jestem pod ogromnym wrazeniem.
Ja także polecam , moja córka tam chodzi i bardzo lubi tam chodzić . Młoda kadra poświęca dzieciom dużo czasu :) A ja w pracy jestem spokojna że moja córka jest w dobrych rękach .
BAKOWA KRAINA TO PRZEDSZKOLE O SZEROKIM SPEKTRUM ZAJĘĆ POCZYNAJĄC OD JĘZYKÓW A KOŃCZĄC NA CORAZ RZADZIEJ SPOTYKANYCH ZAJĘC MANUALNYCH PRZYSPOSABIAĄCYCH DO ŻYCIA I POZNAWCZYCH W KIERUNKU SZTUKI. CIESZĘ SIĘ , ŻE POLECONO MI TO PRZEDSZKOLE .JESTEM SPOKOJNA O MOJE POCIECHY.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z Relą. To jest najlepsze przedszkole jakie znam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy podobne spostrzeżenia i odczucia Karolino. Miło patrzeć jak mój syn się wszechstronnie rozwija pod tak dobą i fachową opieką.pozdrawiam i życzę sukcesów:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A o żłobku w Bajkowej Krainie możecie coś powiedzieć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Locus (6 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

do góry