Widok
Bajkowa Kraina
byłam dzisiaj w poszukiwaniu przedszkola dla mojego dziecka.Nie będę oczerniać innych przedszkoli,które dzisiaj odwiedziłam ale jednym byłam bardzo miło zaskoczona.Szukając przedszkola dla swojego dziecka koniecznie odwiedźcie Bajkową Krainę przy Dębogórskiej.Bardzo nowocześnie,czysto i przytulnie.Mają duży plac zabaw z mnóstwem zabawek dla dzieci (domki,zjeżdzalnie,trampoliny,piaskownice - widać z ulicy).Poszłam tam z moim dzieckiem i miałam wielki lament,jak chciałam zabrać je do domu.Cena nie wyższa niż w innych przedszkolach a panie przedszkolanki od razu widać,że kochają dzieci.Gratuluję dobrania przemiłej kadry,nie zawsze się to udaje.Pozdrawiam serdecznie!
Mój synek chodzi do Bajkowej Krainy w Rumi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziecko wraca z przedszkola wesołe i szczęśliwe.Przeżywa każdą nową zdobytą informację dzięki czemu upewnia nas iż zajęcia są prowadzone kreatywnie . Jak zapisywałam synka do przedszkola byłam pełna obaw, a teraz wiem, że to był świetny wybór. Dobra opieka, smaczne jedzenie,fajna zabawa i mnóstwo wiedzy o świecie i wrzechświecie......przyznam że nawet nam poprawia humor pokazując zdobyte nowe wiadomości i umiejętności ....... Spokojnie mogę polecić wszystkim rodzicom.
Najlepsze przedszkole jakie znam. Całą uwagę poswiecają dzieciom. Przeprowadzają rózne zajęcia co dzieci prawidłowo sie rozwijają. Nie mam zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie jestem pod ogromnym wrazeniem.