Widok

Bajkowa Sanah: Dansing

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Liryczna odsłona twórczości sanah przypadła do gustu jej fanom tak bardzo, że nadchodząca trasa Poezyje i nie tylko wyprzedała się w mgnieniu oka! Artystka przygotowała jednak również coś dla osób, które, na koncertach, od wygodnych foteli i wieczorowych strojów, wolą taneczne szaleństwo w rytm energetycznych przebojów, czyli trasęBAJKOWA sanah: Dansing!Otwarcie bram EE/ Premium: 18:00Otwarcie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]BAJKOWA sanah: Dansing! - roztańcz Gdańsk z Sanah! 20 marca 2024 roku ERGO ARENA w Gdańsku stanie się areną tanecznego szaleństwa podczas koncertu Sanah w ramach trasy BAJKOWA Sanah: Dansing![/lead]Przygotuj się na:Energetyczne show wypełnione największymi przebojami Sanah w tanecznych aranżacjach.Wspólną zabawę w bajkowej atmosferze stworzonej przez artystkę.Niezapomniane przeżycie dla ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam bilet na jutrzejszy koncert

Żona na zabieg musi jechać więc szkoda żeby się zmarnował. W cenie zakupu oddam. Miejsce: plyta

No nie wiem, jednak większość wpisów do po prostu uzasadniona krytyka, a nie żaden hejt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eh

Tyle piszą wszędzie o hejcie . Kto to czyta? Na pewno nikt , kto czyta www.trojmiasto ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisałeś "Sting"

pod artykułem o Sanah. Przemyśl swoje zachowanie.

Proszę nie obrażać!

Stylistyka może i zerżnięta, ale Kwiat Jabłoni przynajmniej wokalnie się broni, oni naprawdę nieźle śpiewają. Sanah też technikę ma, ale ma po prostu absolutnie fatalny głos - niezbyt "wokalnie brzmiący", o niedużej skali, więc choćby nie wiem ile się uczyła, to nie przeszkoczy swojego śpiewania a'la uczennica ze ściśniętym gardłem. Przecież jej nawet w żadnym talent show nie wzięli, a próbowała w kilku. Kwiat Jabłoni to przy tym naprawdę kawał muzyki.

sam sobie odpowiedziałeś - nie stać cię :)

tu nie ma co rozumieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie, wrzuć na luz. Nie wszyscy są wierzący i nie wszyscy mają Wielki Post.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O gustach się nie dyskutuje

Ale lepiej niech idzie śpiewać i tańczyć z hipopotamem.

gdzie sting a gdzie sanah?? Proszę Cię
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

raczej infantylnej dziewczynki, nie skromnej. "Bajkowa" Sanah...przypomne, że ona ma ponad 25 lat

Ceny faktycznie przegięte.

Dla przykładu klubowy koncert zespołu Vavamuffin był za 79 zł i można było się świetnie bawić ;)
Ok, organizacja koncertu na stadionie na pewno kosztuje dużo więcej, ale uważam, że ceny biletów na koncerty stadionowe nie powinny tak mocno odbiegać od cen biletów na koncerty klubowe. Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się

moja 5 letnia córka słucha jej wycia

Jest Wielki Post!

I weźcie na luz z tymi rozrywkami i koncertami. Możecie sobie hasać przez pozostałą część roku. I bawić się po pachy. Teraz trwa Wielki Post.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak ja słyszę w radiu to wyłączam albo przłaczam

Nie da się tego słuchać a tym bardziej za to płacić.No chyba, że ktoś jest mocno zdesperowany . Kicz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

W czym?

Polac mu :)

[lead]BAJKOWA sanah: Dansing! - roztańcz Gdańsk z Sanah! 20 marca 2024 roku ERGO ARENA w Gdańsku stanie się areną tanecznego szaleństwa podczas koncertu Sanah w ramach trasy BAJKOWA Sanah: Dansing![/lead]Przygotuj się na:Energetyczne show wypełnione największymi przebojami Sanah w tanecznych aranżacjach.Wspólną zabawę w bajkowej atmosferze stworzonej przez artystkę.Niezapomniane przeżycie dla ...
więcej
do góry