Bajkowe Wzgórze

Przedszkola

Gdańsk, Widok 57

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dziękujemy za codzienny trud ..w zabraniu dzieciaczka z przedszkola do domu : ) wątek zamknięty Nasze kochane maleństwo w Bajkowym Wzgórzu otrzymało opiekę z najwyższą...
~ekaterina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 lipca 2019

Fajne przedszkole. wątek zamknięty Młody był zadowolony. Fajne miejsce. Mają własny plac zabaw. Panie były miłe....
~Anonimas
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2018

Polecam! wątek zamknięty Wspaniałe przedszkole, mądrze zarządzane, moje dziecko chodzi tam już drugi...
~Ola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

jak ktos sie zastanawia to polecam wątek zamknięty Witam moja córka chodzi już od września jest bardzo zadowolona . Panie są...
~mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

dobrze tam dzieciom wątek zamknięty Córka chodzi już drugi rok i jestem bardzo zadowolona.Jest miła i sympatyczna...
~fuxin
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 września 2014

Polecam wątek zamknięty Przedszkole bardzo przyjazne. Panie podchodzą naprawdę indywidualnie do...
~mama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 maja 2014

Miejsce, z którego nie chce się wychodzić :) wątek zamknięty Dla nas najważniejsza jest radość dziecka. Córka uwielbia chodzić do...
~magdula
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lipca 2013

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Posyłając Dziecko, które nie miało wcześniej styczności z przedszkolem lub...
~Mama Amelii
-

dodano: 21 czerwca 2013

gorąco polecam!!! wątek zamknięty Gorąco polecam to przedszkole. Opika jest super, zawsze przy odbiorze corki...
~kasia
-

dodano: 18 czerwca 2013

super przedszkole wątek zamknięty Niestety nie mogę zgodzić się z przedmówcą. Po pierwsze zdjęcia "z przed...
~mama
1

dodano: 26 maja 2013

Zdecydowanie polecam! :) wątek zamknięty Wspaniałe miejsce dla naszych pociech. Miła rodzinna atmosfera. Panie na...
~Dominika
-

dodano: 23 maja 2013

raczej przechowalnia dzieci a niei przedszkole wątek zamknięty Bajkowe Wzgórze to bardziej "przechowalnia dzieci" a nie przedszkole,...
~maciusiowo
-

dodano: 14 maja 2013

Bajkowe Przedszkole :) wątek zamknięty Polecam Córka nie chce wychodzić!!Dziecko zawsze uśmiechnięte codziennie nowe...
~Kasia
-

dodano: 7 kwietnia 2013

Spełnia moje wymagania wątek zamknięty Przedszkole jest prowadzone profesjonalnie . Organizowane są rozmaite zajęcia...
~mama
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2012

Bajkowo wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Szkoda że za moich czasów takich przedszkoli nie było....
~Rodzice
-

dodano: 4 września 2012

Super przedszkole wątek zamknięty Można mieć uwagi do wyposażenia, jednak sami wiemy ile wytrzymuje zabawka. Na...
~rodzic
-

dodano: 29 sierpnia 2012

nie ma lepszego przedszkola w gdańsku !!! wątek zamknięty Przed wyborem przedszkola dla synka zrobiłam mały rekonesans wśród...
~mama A.
-

dodano: 17 lipca 2012

klasa średnia wątek zamknięty Mój synek uczęszcza do przedszkola od 09/2011, na początku byłam zadowolona....
~FiFi
-

dodano: 12 lipca 2012

JEDYNE TAKIE PRZEDSZKOLE W 3MIEŚCIE wątek zamknięty DLA SWOJEGO SYNKA BARDZO DŁUGO SZUKAŁAM PRZEDSZKOLA KTÓRE SPEŁNI WSZYSTKIE...
~GOSIA I MIKOŁAJ
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry